Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα – Τι συζητήθηκε



Στα πλαίσια των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021, συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο.

Εκ μέρους της Ενώσεως μας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Παπαδημητρίου Λάζαρος, ο Αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κων/νος και ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης.

Τα μέλη της Ένωσης ενημέρωσαν τον κύριο Δήμαρχο για τα προβλήματα του κλάδου των στρατιωτικών διατυπώνοντας τις θέσεις και προτάσεις τους, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης απαντώντας στα μέλη του Δ.Σ, αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης της Κοζάνης, αλλά και συνολικά για τον Νομό, η πολυπληθής παρουσία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Επίσης αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης.

Τέλος τα μέλη ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του Δημάρχου όλους τους κατοίκους της Κοζάνης για την αγάπη και την εκτίμηση που καθημερινά αποδίδουν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην περιοχή ανταλλάσοντας υποσχέσεις για συνεργασία του Δήμου Κοζάνης με την Ένωση όπως κοινές δράσεις αιμοδοσίας, συλλογής τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο κ.α.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα υγιεινομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Λάζαρος Παπαδημητρίου

Ο Γεν. Γραμματέας
Σιδέρης Βότσης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.