Δείτε τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων της Π.Ε. Κοζάνης για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Συμμετείχαν 4.409 ψηφοφόροι και βρέθηκαν 4.399 έγκυρα ψηφοδέλτια, εκ των οποίων έλαβαν:

Ανδρουλάκης Νίκος 1.937 (44,03%),
Γερουλάνος Παύλος (1,18%),
Καστανίδης Χάρης 547 (12,43%),
Λοβέρδος Ανδρέας 688 (15,64%),
Παπανδρέου Γιώργος 1.026 (23,32%),
Χρηστίδης Παύλος 149 (3,39%),
ενώ βρέθηκαν 5 λευκά και 5 άκυρα ψηφοδέλτια.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει τις εθελόντριες και τους εθελοντές που συνέδραμαν με την παρουσία τους στην ομαλή διεξαγωγή μιας απαιτητικής διαδικασίας. Θέλει ακόμη να ευχαριστήσει τα χιλιάδες μέλη και φίλους που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να συμμετέχουν σε μια πραγματική γιορτής της δημοκρατίας, υπό συνθήκες πανδημίας.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους και της εντολής τους να καλύψουμε τον κενό χώρο που υπάρχει στο κέντρο και την κεντροαριστερά.

Νομαρχιακή Επιτροπή
Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων της Π.Ε. Κοζάνης για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

  1. ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΠΑΣΟΚ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ..ΝΑ ΜΑς ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.