Κωνσταντίνος Στόκκος διευθυντής ΜΕΘ «Μαμάτσειου»: «Οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στη ΜΕΘ, έχουν θέση στην κοινωνία – Εμβολιάσου όσο είναι καιρός»Το δικό του μήνυμα για τον εμβολιασμό στέλνει ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης, Κωνσταντίνος Στόκκος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην εκστρατεία ενημέρωσης που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης.

«Οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στη ΜΕΘ, έχουν θέση στην κοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στόκκος, υπογραμμίζοντας πως «Δεν υπάρχει στην ιστορία πιο ασφαλές εμβόλιο και πιο δοκιμασμένο από αυτό [της covid19]». (…).

«Εμβολιάσου όσο είναι καιρός», είναι το μήνυμα που στέλνει ο διευθυντής της ΜΕΘ.

3 σχόλια στο άρθρο “Κωνσταντίνος Στόκκος διευθυντής ΜΕΘ «Μαμάτσειου»: «Οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στη ΜΕΘ, έχουν θέση στην κοινωνία – Εμβολιάσου όσο είναι καιρός»

 1. Comirnaty, INN-COVID-19 mRNA Vaccine (nucleoside …
  https://www.ema.europa.eu › product-information
  PDF
  21 Δεκ 2020 — Comirnaty 30 μικρογραμμάρια/δόση πυκνό σκεύασμα για παρασκευή ενέσιμης διασποράς. Εμβόλιο mRNA COVID-19 (τροποποιημένων νουκλεοσιδίων).
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ PDF..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.