Η πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων στα καταστήματα της Κοζάνης – Πως κινήθηκε η αγορά – Δείτε φωτογραφίεςΜε τους εντατικούς ελέγχους των καταστηματαρχών προς τους πελάτες τους ξεκίνησε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η εφαρμογή των νέων μέτρων στα εμπορικά καταστήματα και στα καταστήματα εστίασης στην Κοζάνη.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων φάνηκαν να είναι έτοιμοι στην εφαρμογή των νέων μέτρων, ενώ ο έλεγχος των πελατών ήταν καθολικός.

Αυτό που παρατηρήθηκε έντονα στο κέντρο της πόλης ήταν η αυξημένη κίνηση από κόσμο που απολάμβανε την ημέρα με τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αρκετός ήταν και ο κόσμος που ανεξαρτήτως εμβολιασμού η μη, προτίμησε τα παγκάκια της κεντρικής πλατείας.

 

 

Οι καταστηματάρχες των εμπορικών μαγαζιών και εστίασης συμπληρώνουν ότι η κίνηση σε σχέση με άλλα Σάββατα πριν την εφαρμογή των μέτρων, είναι αισθητά μειωμένη, ελπίζοντας ότι αυτό θα βελτιωθεί, αφού σε κάθε νέο μέτρο, ο κόσμος είναι αρχικά διστακτικός.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών που επισκέφθηκαν τα καταστήματα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ήταν εμβολιασμένοι και αυτό αφορά περίπου το 60%, όπως συμπληρώνουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν ενώ περίπου το 40% του κόσμου πραγματοποίησαν rapid test, προκειμένου να κάνουν την εμπορική τους βόλτα.

Μια δύσκολη μέρα για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, αφού οι ίδιοι θα πρέπει να διενεργούν των έλεγχο των πελατών, είναι το συμπέρασμα της ημέρας, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι ίδιοι.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έλειψαν και οι πελάτες οι οποίοι προσπάθησαν να πιουν καφέ, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού η rapid test, γεγονός που δεν έγινε αποδεκτό από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Η πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων στα καταστήματα της Κοζάνης – Πως κινήθηκε η αγορά – Δείτε φωτογραφίες

  1. Το ότι κάποια καταστήματα ήταν άδεια δεν το πήρατε είδηση….??? Ειδικά σε εμπορικά η κίνηση ήταν κατω του 50%. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΖΟΎΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ….

      1. Ρε δεν εμβολιαζομαστε να το πάρουν χαμπαρι επιτέλους δεν μας νοιάζει ο καφές ουτε τα ψώνια επίσης υπάρχει και το click away

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.