Εκδήλωση του ΚΚΕ Κοζάνης: «Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα γράμματα – Αγώνας τώρα για την προστασία της υγείας του λαού»



Η ΤΕ Κοζάνης απευθύνει  πλατύ κάλεσμα αγώνα για ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας . Το μέτωπο της Υγείας είναι βασικό ζήτημα της πάλης του λαού στο οποίο το ΚΚΕ ήταν και θα είναι στην πρώτη γραμμή. Ζήτημα που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία την ώρα που αναζωπυρώνεται η πανδημία, με το 4ο κύμα της να αναμένεται πιο σφοδρό και φονικό και ταυτόχρονα με την κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο να αποποιείται τις εγκληματικές τις ευθύνες, αλλά να ετοιμάζει και νέο χτύπημα στις παροχές Υγείας, με το λεγόμενο «Νέο ΕΣΥ». 

Οι δυνάμεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν στη διεκδίκηση όλων των μέτρων που πρέπει να παρθούν άμεσα για να μην χαθούν άλλες ζωές από την πανδημία, διαδίδοντας παντού το σύνθημα «Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα» και καλώντας σε κοινή πάλη όλο το λαό.

Στα πλαίσια αυτού του καλέσματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα – γράμματα. Αγώνας τώρα για την προστασία της υγείας του λαού», την Τετάρτη 10 Νοέμβρη, στις 18:00, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. 

Θα γίνει κεντρική ομιλία από την Κουζιάκη Τίνα μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ : η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και οι θέσεις του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις με θέμα : «σαν να μην πέρασε μια ημέρα από την αρχή της πανδημίας, διεκδικούμε τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού» .

Τζιφρή Γεωργία, μαία στη Μαιευτική-Γυναικολογική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης,  για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους υγείας

Καλαντζής Δημήτρης, εκπαιδευτικός Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους εκπαίδευσης.

Γκούμας Γιώργος, εργαζόμενος σε εργοτάξιο της περιοχής και μέλος του ΔΣ του εργατικού κέντρου Κοζάνης,  για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς . 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.