International Micro μ Festival 2021: Κινηματογράφος σε ζωντανή σύνδεση



Στις κάλπες τον Οκτώβριο

Για ενδέκατη χρονιάμ το International Micro μ Festival δίνει ραντεβού με το κοινό του. Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται ζωντανά και ταυτόχρονα σε αρκετές Ελληνικές πόλεις, και στο Παρίσι, επιστρέφει, με ασφάλεια, στις αίθουσες και συναντά τους θεατές, από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου, απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδος και στο Παρίσι, προσφέροντάς τους τη γνωστή του ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία.

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2021, το «ζωντανό» ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα στις 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Η Πτολεμαΐδα είναι μια από τις πόλεις στις οποίες θα λάβει χώρα το σημαντικό, ψυχαγωγικό και καλλιτεχνικό αυτό φεστιβάλ και η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ έχει τη χαρά να συμμετέχει ενεργά, ώστε, για άλλη μια χρονιά, η πόλη μας να κάνει αισθητή την παρουσία της στο ζωντανό αυτό πολιτιστικό δρώμενο.

Προσδοκούμε τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας

-να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες, μικρού μήκους, με θέματα βγαλμένα από την επικαιρότητα -δοσμένα με την ευαισθησία και το ήθος των καλλιτεχνών που συμμετέχουν-, ταυτόχρονα, σε αρκετές ελληνικές πόλεις και στο Παρίσι,
-να ψηφίσουν και
-να αναδείξουν την «μικρή» ταινία που θα αφήσει τη «μεγαλύτερη» εντύπωση στη μνήμη και στην αισθητική τους.

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, στις 6:30μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (Περγάμου 62-66), στην Πτολεμαΐδα.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.micromfestival.gr
https://www.facebook.com/micromfestival

@micro_m_festival

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.