Αρρυθμία και ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης σε χωριά και περιοχές της Κοζάνης την Κυριακή 3 Οκτωβρίου λόγω διακοπής ρεύματος


 

Η ΔΕΥΑ Κοζάνης πληροφορεί ότι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 λόγω της διακοπής ρεύματος που θα πραγματοποιηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. από τις 08.00 μέχρι τις 15.00, θα υπάρξει αρρυθμία και ενδεχόμενη διακοπή στην υδροδότηση των οικισμών του Δρεπάνου, της Νέας Χαραυγής και των Μελισσίων.

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα διακοπεί και η ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή Κρεββατάκια, κάτι που μπορεί να έχει ως συνέπεια την αρρυθμία στην υδροδότηση του βόρειου τμήματος της πόλης της Κοζάνης.

Η ΔΕΥΑ Κοζάνης πληροφορεί ότι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 λόγω της διακοπής ρεύματος που θα πραγματοποιηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. από τις 08.00 μέχρι τις 15.00, θα υπάρξει αρρυθμία και ενδεχόμενη διακοπή στην υδροδότηση των οικισμών των Κοίλων, της Νέας Νικόπολης, των Σιδερών και των Λιβερών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.