Απολογισμός Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Σερβίων



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Σερβίων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους δημότες και τους επισκέπτες για την εορταστική περίοδο των Αποκριών. Η φετινή Αποκριά ξεχώρισε για τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή των πολιτών, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για κάθε ηλικία και γούστο.

Η επιτυχία αυτών των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη συνεισφορά και τη στήριξη των Προέδρων και των Τοπικών Συμβούλιων των Κοινοτήτων, των Πολιτιστικών και Μορφωτικών Συλλόγων του Δήμου μας, των Φανών, του Εμπορικού Συλλόγου, των σχολείων, των εθελοντών και των δημοτών που συμμετείχαν ενεργά. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο προσωπικό του Δήμου οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες και στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για την οικονομική στήριξη των εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και η Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού Θεοδώρα Αγοραστού, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων και συνεχάρησαν όσους συνέβαλλαν, ανανεώνοντας το αποκριάτικο ραντεβού για του χρόνου με περισσότερες εκπλήξεις.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά στις επόμενες εκδηλώσεις του Δήμου Σερβίων.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.