Συλλυπητήριο της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου



Εχθές, έφυγε από την ζωή το εμβληματικό στέλεχος – ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Η θητεία του στο Υπουργείο Άμυνας, υπήρξε ο μακροβιότερος Υπουργός, στιγμάτισε την πολιτική του διαδρομή και υστεροφημία. Ο εκλιπών πλήρωσε το τίμημα των πράξεών του σε ποινικό, πολιτικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Άφησε όμως πίσω του, σύγχρονα άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη και υποβρύχια. Όχι για να φωτογραφίζονται και να επιχαίρουν όσοι μέμφονταν την εξοπλιστική προσπάθεια της χώρας, αλλά για να αποτελούν εργαλεία υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ν.Ε. Κοζάνης

4 σχόλια στο άρθρο “Συλλυπητήριο της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

  1. Αν καποτε στα διχτυα της πιαστεις....( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Ουτε την πονηριά,ουτε την καρμηρια του σημίτη ειχε,νομιζω οτι ηταν ενας αθωος ανθρωπος και απονηρετος και η ρημάδα εξουσία τετοιους ανθρώπους τους πιάνει στα διχτυα τους και αντε μετα να ξεφυγεις!!!
    Καλή αναπαυση!!
    Ενας κακος ανθρωπος δεν χορευει ζειμπέκικο…..

    1. Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΙ ΕΓΩ ΑΘΩΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΩ 60 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΖΑΡΙΣΜΑ

  2. Ναι, ναι συμφωνώ… όλοι οι άλλοι ήταν κακοί που τον βγάλανε ένοχο….. ΧΑ, ΧΑ , ΧΑ, ΧΑ ……… ΑΧ! ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.