Ομολόγησε η 48χρονη γυναίκα για την εγκληματική ενέργεια – Από τραύμα στον θώρακα με μαχαίρι προήλθε ο θάνατος του 53χρονου – Όλα τα νεότερα στοιχεία της υπόθεσης



Φαίνεται να ομολόγησε η 48χρονη γυναίκα που κρατείται από τις Αρχές για την εγκληματική πράξη σε βάρος 53χρονου άντρα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η 48χρονη γυναίκα Μ.Γ. που αυτή τη στιγμή κρατείται μαζί με τον 51χρονο άντρα Ν.Ν. και βρισκόταν εντός του διαμερίσματος, φαίνεται να ομολόγησε ότι το μοιραίο βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης και έπειτα από διαπληκτισμό  μεταξύ των δύο ανδρών, ο 51χρονος χτύπησε με μαχαίρι στον θώρακα τον 53χρονο άνδρα Ι.Θ. από τον Κρόκο Κοζάνης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Εντός του διαμερίσματος της οδού Φον Καραγιάννη εντοπίστηκε μαχαίρι, ενώ έπειτα από εργαστηριακές εξετάσεις θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Ο 51χρονος άντρας από το Βελβεντό Κοζάνης, φερόμενος ως δράστης δεν έχει ομολογήσει την πράξη του.

Σε βάρος των δυο σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με κατηγορία για τον 51χρονο άντρα της ανθρωποκτονίας από δόλο ενώ για την 48χρονη γυναίκα για συνέργεια και εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.