Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του 53χρονου άντρα στην Κοζάνη – Τι έγινε το μοιραίο βράδυ στο διαμέρισμα της Φον Καραγιάννη



Έπειτα από αξιοποίηση των στοιχείων από το εγκληματολογικό τμήμα Κοζάνης,  και με τη συνδρομή του εγκληματολογικού τμήματος Β.Ελλάδος προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής πράξης για τον θάνατο του 53 Ι.Θ. από τον Κρόκο Κοζάνης. Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος ενός 51χρονου άντρα  και μιας 48χρονης γυναίκας, που ήταν εντός του διαμερίσματος το βράδυ της Μ. Πέμπτης.

Το χρονικό υπόθεσης το μοιραίο βράδυ της Μ. Πέμπτης

Σύμφωνα με  το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης γύρω στις 21:00 δημιουργείται αναστάτωση με συμπλοκή σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κοζάνης στην οδό Φον Καραγιάννη. Οι περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία, όπου γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις στους 5 παρευρισκόμενους εντός του διαμερίσματος και επιβάλλονται τα αντίστοιχα πρόστιμα , ενώ ένας άντρας έπειτα από την συμπλοκή  που προηγήθηκε, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο  Μοσοκομείο Κοζάνης ελαφριά τραυματισμένος. Το συμβάν θεωρείται λήξαν, από τη στιγμή που κανείς δεν υποβάλλει μήνυση.

Σε δεύτερο χρόνο και λίγο μετά τις 23:00 στο ίδιο διαμέρισμα δημιουργείται νέο επεισόδιο αυτή τη φορά με τον άτυχο 53χρονο που έφυγε από τη ζωή. Οι παρευρισκόμενοι καλούν ασθενοφόρο, όπου κατά τη διακομιδή του ο 53χρονος εξέπνευσε. Στο θώρακα του άτυχου άνδρα, υπάρχει τραύμα που φαίνεται να είναι και το θανατηφόρο. Σε κάθε περίπτωση προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης για την αξιοποίηση όλων των στοιχείων.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.