Στοίχημα: Ισπανικός εμφύλιος με φόντο το υψηλό σκορ



Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια και Ζαλγκίρις – Μιλάνο αναμετρώνται σε αγώνες εξαιρετικά κρίσιμους για την βαθμολογική κατάταξη των αντιπάλων. Και φυσικά ξεχωρίζουν από το μπασκετικό κουπόνι της Παρασκευής. 

Μπασκόνια και Ζαλγκίρις θέλουν τις νίκες που θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι-οφς, ενώ η Μπαρτσελόνα και η Ολύμπια θέλουν να κρατήσουν τα προνόμια της πρώτης τετράδας σε αποδόσεις από το κουπόνι της winmasters.gr .

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πάουλ Γκασόλ έφτασε στην Βαρκελώνη και αναμένεται να παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τις εκλογές του συλλόγου. Και άπαντες στην Μπαρτσελόνα ασχολούνται με την μεγάλη άφιξη και τις εκλογές του συλλόγου που θα κρίνουν πολλά. Και η αγωνιστική δράση μάλλον περνάει σε δεύτερη φάση, ειδικά όταν η ομάδα δείχνει ότι έχει μπει στον αυτόματο πιλότο.                 

Κάπως έτσι επικράτησε στο Ο.Α.Κ.Α. επί του Παναθηναϊκού με 77-65. Έχοντας τον Μίροτιτς σε εκπληκτική μέρα οι Καταλανοί από την αρχή έδειξαν ότι δεν έχουν διάθεση να κάνουν άλλο δώρο όπως αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στην Βιλερμπάν. Και μπήκαν από την αρχή δυνατά με αποτέλεσμα η απόδοση και το σκορ της πρώτης περιόδου να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Δύο ήττες στις τελευταίες τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις της για την Ευρωλίγκα. 

 

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απολαυστική στην υποδοχή του Ολυμπιακού έφτασε άνετα στην νίκη με 91-66. Αν και από την αρχή δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της και έτσι έχασε το πρώτο δεκάλεπτο με 15-21. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε να παίζει άμυνα και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό να κάνει πολλά λάθη και παράλληλα έκλεισε τη δίοδο για το καλάθι της. Το δεύτερο δεκάλεπτο έληξε με 28-11 υπέρ των γηπεδούχων και όλα είχαν πάρει τον δρόμου τους.             

Κυρίαρχοι σε όλους τους τομείς – με εξαίρεση τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν – οι Βάσκοι έκαναν κυριολεκτικά ότι ήθελαν απέναντι σε έναν κάκιστο Ολυμπιακό και με τον τρόπο αυτό έφτασαν στις 14 νίκες και εξακολουθούν να έχουν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι-οφς. Βιλντόζα, Γκιεντράιτις και Πολονάρα ξεχώρισαν από την Μπασκόνια 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει περισσότερους από 80 πόντους σε εννέα από τους τελευταίες δέκα αγώνες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λογικά άσος, αλλά στοιχηματικά ασύμφορος. Συν ότι η φόρμα της Μπασκόνια δεν μας επιτρέπουν να πάμε προς την επιλογή σημείου ή χάντικαπ. Προτιμότερο το σύνολο των πόντων.  Δείτε εδώ προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων.

Επιλογή μας το over 154.5  σε απόδοση 1.90

 

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τον Γκριγκόνις σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Γουόκαπ σε υποστηρικτικό η Ζαλγκίρις μπόρεσε και επιβλήθηκε εντός έδρας επί της Βιλερμπάν με 85-75. Αν και οι Γάλλοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με την ώθηση που τους έδινε το σερί των 7 νικών μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν ένα μικρό προβάδισμα. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία του αγώνα και βασιζόμενοι στην άμυνά τους, αλλά και στην ευστοχία που βρήκαν ξανά έκαναν την ανατροπή. Και μπόρεσαν και διατήρησαν το προβάδισμα αυτό παρά την αντεπίθεση που επιχείρησαν στην τελευταία περίοδο οι Γάλλοι. Και οι Λιθουανοί κράτησαν τη διαφορά που τους χωρίζει από την 8άδα στην μια νίκη και προφανώς τις ελπίδες τους ζωντανές.          

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει λιγότερους από 80 πόντους στους 7 από τους τελευταίους 10 αγώνες της, στην Ευρωλίγκα. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχασε εύκολα τελικά από την Φενέρμπαχτσε με 92-100. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά συναρπαστικό με το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχως και την Ολύμπια να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα στο τέλος και των δύο δεκαλέπτων. Όμως το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και κρινόταν από τις επιθέσεις των δύο ομάδων και όχι από την αμυντική προσπάθεια έπαιξε τον ρόλο του τελικά στην τελική έκβαση του παιχνιδιού.                     

Νιώθοντας πιο άνετα σε αυτό το στυλ παιχνιδιού η Φενέρ μπόρεσε και επέβαλε ολοκληρωτικά τον ρυθμό της στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε αρκετά εύκολα στην νίκη. Με Ντε Κολό και Βέσελι να ξεχωρίζουν για άλλη μια φορά και με τον Λορέντζο Μπράουν να βοηθάει η Φενέρ έφτασε την 16η νίκη που τη διατήρησε εντός της πρώτης 8άδας.     

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει 80 ή περισσότερους πόντους σε επτά από τους τελευταίους οκτώ αγώνες ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η μια παλεύει να μπει στην 8άδα και η Μιλάνο να παραμείνει στην πρώτη 4άδα. Κίνητρο και μάλιστα υπάρχει σοβαρό και η αναμέτρηση θα κριθεί από την ποιότητα των δύο ομάδων. Και η Ολύμπια υπερέχει ξεκάθαρα.     

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 1.76

 

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com , όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές 2021 που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.