Στοίχημα: Εμβόλιμη σε Τουρκία, Ιταλία και Αγγλία με αποδόσεις σε αξία



Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Ιταλία, Τουρκία και Αγγλία. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να στοιχηματίσετε μέσα από το bet365 app για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες (Android & iOS).

 

ΛΑΤΣΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ (19:30)

Ήττα-σοκ για τους «Λατσιάλοι» την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπολόνια εκτός έδρας με 2-0. Η ομάδα του Ιντζάγκι αν και μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 17ο λεπτό κατέρρευσε ψυχολογικά δεχόμενη το 1-0 στην ακριβώς επόμενη φάση. Στην επανάληψη, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα, με την Μπολόνια να κάνει δύο τα τέρματα της στο 64’. Η απώλεια βαθμών αυτήν έχει φέρει πλέον την Λάτσιο στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς με ένα παιχνίδι περισσότερο από 6η Νάπολι. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Τορίνο αν και αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της στην Seria A, δεν έχει καταφέρει να απομακρυνθεί αρκετά από την ζώνη του υποβιβασμού, βρισκόμενη στην 17η θέση και στο +2. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαία διπλό στην έδρα της Κάλιαρι με 1-0 χάρις στο τέρμα του Βρεμέρ στο 76ο λεπτό. 

Φαβορί στην αναμέτρηση η Λάτσιο όμως δύσκολα την εμπιστεύεσαι το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη η Τορίνο αν και έχει χτυπηθεί από την πανδημία, καί θα τα παίξει όλα για όλα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Αμφότερες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από την μέση και μπροστά και περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ποντάρισμα στο Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Φαβορί και εκπλήξεις στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΛΒΣ (22.00)

Σε τρομερή φόρμα οι «πολίτες» οι οποίοι μετράνε 15 σερί νίκες σε όλες τις δυνάμεις ανεξαρτήτως έδρας. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν σχετικά άνετα της Γουέστ Χαμ με 2-1, διευρύνοντας την διαφορά με την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 12 βαθμούς. Εκτός συνόρων η ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα δείχνει και εκεί ασταμάτητη, επικρατώντας με 2-0 της Γκλάντμπαχ στο πρώτο παιχνίδι για τους 16 του Champions League εκτός έδρας κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για πρόκριση.

Στον αντίποδα η Γούλβς δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω στο σερί των δύο νικών κόντρα Σαουθάμπτον και Λιντς, και έμεινε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Νιούκαστλ την περασμένη εβδομάδα. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Λεσκέλες στο 52ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Νέβες να ισοφαρίζει για τους «Λύκους» 10 λεπτά αργότερα. Βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 12η θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς έχοντας πάρει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών και να κατακτήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο αν και σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα δύσκολα θα προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση στην αναμέτρηση. Επιλογή το ασιατικό 1(-2) σε απόδοση 2.20.

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων : https://youtu.be/6scn9T9UZTQ 

 

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: (18:00)

Χωρίς νίκη για πάνω από 5 παιχνίδια βρίσκονται οι γηπεδούχοι που παραμένουν στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλίγκι φτάνοντας τις τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. 

Από την άλλη πλευρά η Μπεσίκτας παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Την περασμένη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν άνετα με 3-0 εντός έδρας της Ντενίζλισπορ φτάνοντας τις 17 νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η Μπεσίκτας είναι φανερό πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή με το κίνητρο να «πιάσει» στην κορυφή την Γαλατασαράι να είναι τεράστιο. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες περιμένω να φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου και θα ρισκάρω στο διπλό της Μπεσίκτας σε απόδοση 1.70.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.