ΕΛ.ΑΣ: Αποστρατεύεται ο Αντιστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας – Διετέλεσε Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες αποστρατεύεται ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους :

Ανδρέα Δασκαλάκη
Κωνσταντίνο Σκούμα
Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Παναγιώτη Ντζιοβάρα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Προϊσταμένου Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Ποιός είναι ο κ. Ντζιοβάρας:

Γεννήθηκε το 1962 στο Διχομοίρι Άρτας. Κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής το έτος 1982 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1991.

Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Ηπείρου, της Αττικής, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Τη διετία 2009-2010 υπηρέτησε ως Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή την 01/03/2013 και διετέλεσε Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας από το Μάρτιο του 2013 έως το Μάρτιο του 2015 και από το Μάρτιο του 2015 έως το Φεβρουάριο του 2016 διετέλεσε Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας.

Προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου την 17/2/2016 και διετέλεσε Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας από το Φεβρουάριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2018.

Προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου την 23/01/2018 και διετέλεσε Προϊστάμενος Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Ιανουάριο του 2018 έως και το Φεβρουάριο του 2019 και από τον Ιούλιο του 2019 έως και το Φεβρουάριο του 2020. Το διάστημα από Φεβρουάριο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2019 διετέλεσε Α΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης.

Προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου την 03/02/2020 και τοποθετήθηκε στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Του απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή του απόδοση ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.

Έχει μία κόρη, Ιατρό.

Από το policenet.gr

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.