Betmarket United: Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου 13 και 14 Φεβρουαρίου



Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1,40 μέχρι 3,70.

Το φαβορί

Πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος η Γαλατασαράι, που σίγουρα δεν θέλει να ρίξει την καρδάρα με το γάλα κάνοντας γκέλα με την Κασίμπασα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Φενέρ. Μια Κασίμπασα ντεφορμέ, που έφαγε τέσσερα γκολ από τη Χατάισπορ την περασμένη αγωνιστική.

Γαλατασαράι-Κασίμπασα 1 (1.40 )

 

Ο διπλασιασμός

Στην Κροατία θα στηρίξουμε το «θηρίο» της χώρας. Η «ηγεμονία» της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αμφισβητείται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια από την τωρινή της αντίπαλο, Οσιγιέκ. Εντούτοις, ούσα ενισχυμένη (Μίσιτς/Ριστόφσκι) έχει μία καλή ευκαιρία για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Σε καλή φάση η Οσιγιεκ με σερί νίκες, αλλά η ποιότητα, παράδοση (συντριπτικά υπέρ της) και η εμπειρία θεωρούμε πως στο τέλος θα κάνουν τη διαφορά.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Οσιεγιέκ 1 (1.97)

 

Το fair over

Η Σπέτσια δεν φοβάται να παίξει τα ματς με τους μεγάλους. Εχει δώσει πρόσφατα εντυπωσιακά σκορ όπως το 4-2 στη Νάπολι και το 4-3 από τη Ρόμα. Δύσκολα θα προσεγγίσει αμυντικά το επερχόμενο με τη Μίλαν. Σε σούπερ κατάσταση η παρέα του Ζλάταν, θέλει να συνεχίσει δυνατά πριν το τοπικό ντέρμπι με την Ιντερ.

Σπέτσια-Μίλαν Over (1.70 ) 

 

Το value over

Update: Αναβολή στην αναμέτρηση εξαιτίας κρουσμάτων Covid-19 στην Πενιαφέλ!

Η Πεναφιέλ μετρά 9 over σε 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις και αποτελεί την ομάδα με τον 2ο μεγαλύτερο μέσο όρο τερμάτων στην κατηγορία (3.00 γκολ/αγώνα). Οι bookmakers συνεχίζουν να προσφέρουν ψηλά τα over στην συγκεκριμένη λίγκα, κάνοντας προφανώς μεγάλα λάθη για ομάδες όπως η Πεναφιέλ που η αφέλειά τους οδηγεί σε παιχνίδια με μεγάλα σκορ (4 over3.5 στα 6 τελευταία). Η στιγμή θεωρείται ιδανική καθώς η Βιλαφρακουένσε ενισχύθηκε επιθετικά με τον Μπραντάο (3/1).

Βιλαφρακουένσε – Πεναφιέλ over (2.19)

 

Tο αουτσάιντερ

Η Αμπερντίν έχασε σημαντικά κομμάτια της μεσοεπιθετικής της λειτουργίας κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Αυτό φαίνεται στα πρόσφατα παιχνίδια της, όπου είναι χωρίς γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Η Σεντ Μίρεν μπορεί να έχασε από τη Σέλτικ, αλλά η εν γένει παρουσία της το τελευταίο διάστημα δικαιολογεί σκέψεις πονταρίσματος πάνω της.

Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν 2 (3.70) 

 

Το Λάτιν

Πρωτοπόρος στο Κλαουσούρα,  σε εξαιρετική φόρμα και με όνειρα ακόμη και για τη διεκδίκηση του τίτλου η Λίβερπουλ στην Ουρουγουάη. Επισκέπτεται την έδρα της πρακτικά υποβιβασμένης Σέρο και  έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Σέρο-Λίβερπουλ 2 (1.80)

 

Το ειδικό στοίχημα

Τα παιχνίδια της Ίντερ με τη Λάτσιο πάντα έχουν δράμα, πάντα έχουν γκολ. Με τη φόρμα που έχουν οι δύο ομάδες αλλά και με τη Λάτσιο να είναι τρομερά επιρρεπής στα αμυντικά λάθη, το να σκοράρει η Ίντερ με πέναλτι φαντάζει ένα σενάριο που έχει τύχες, ειδικά αν ο Λουκάκου απασχολήσει δύο αμυντικούς, τότε το να εμβολίσει κάποιος την άμυνα της Λάτσιο δεν είναι απίθανο, κάτι που ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες να πάρει πέναλτι.

Ιντερ-Λάτσιο πέναλτι (2.75) 

 

Μπάσκετ

Ντέρμπι… “Ευρωλίγκας” στην VTB League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να φιλοξενεί την Ζενίτ. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην σύνθεση τους, τους Μάικ Τζέιμς και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Από την άλλη η Ζενίτ φημίζεται για την καλή της άμυνα. Λογικά πάμε σε παιχνίδια αρκετά κλειστό. Το στο 1.80 είναι καλή επιλογή

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζενίτ under 158.5 (1.91)

 

Οι επιλογές μας με βάση την ώρα έναρξης

  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζενίτ under 158.5 (1.91)/ Σάββατο 12:00
  • Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν 2 (3.70) / Σάββατο 17:00
  • Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Οσιεγιέκ 1 (1.97)/ Σάββατο 18:30
  • Σπέτσια-Μίλαν Over (1.70 ) /Σάββατο 21:45
  • Βιλαφρακουένσε – Πεναφιέλ over (2.19) / Κυριακή 13:15
  • Σέρο-Λίβερπουλ 2 (1.80) / Κυριακή 15:00
  • Γαλατασαράι-Κασίμπασα 1 (1.40) / Κυριακή 18:00
  • Ιντερ-Λάτσιο πέναλτι (2.75)/Κυριακή 21:45

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η βετ365, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.