Από ποιους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα 32 χθεσινά κρούσματα κορονοϊού

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

Κρούσματα
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

Συνολικά βρέθηκαν 32 κρούσματα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 19 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου και 1 στο Δήμο Σερβίων.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,
στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκαν 2 κρούσματα στο Δήμο Γρεβενών.
στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 10 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Φλώρινας και 9 στο Δήμο Αμυνταίου.

Παράταση πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Εορδαίας, Βοΐου και Κοζάνης της ΠΕ Κοζάνης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και της σχετικής εισήγησης και ομόφωνης σύμφωνης γνώμης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, λαμβάνονται τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:

Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων των Δήμων Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της ΠΕ Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.

Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών

Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου, κλπ)

Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν από την Τετάρτη 06-01-2021 και ώρα 06:00 μέχρι τη Δευτέρα 11-01-2021.

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Από ποιους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα 32 χθεσινά κρούσματα κορονοϊού

  1. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩΜΕΝ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΟΥΛΗ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ?ΦΑΣΙΣΜΟ?
    ΜΠΑ….ΙΔΕΑ ΣΑΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.