Με τις συστάσεις της Αστυνομίας η παραλαβή του Αγιασμού από τους πιστούς στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

“Κρατήστε τις αποστάσεις για τη δική σας ασφάλεια” φώναζε η Δημοτική Αστυνομία και η Αστυνομία στους πιστούς για την παραλαβή του αγιασμού

Τον καθιερωμένο αγιασμό έσπευσαν να παραλάβουν οι πιστοί από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του του Αγίου Νικολάου Κοζάνης, την ημέρα του εορτασμού των Θεοφανείων.

Με ιδιαίτερη ευσυνειδησία και ευθύνη, τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ευλαβικά και από την πλευρά των  πιστών, αλλά και από πλευράς των Αρχών κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Κατά το τέλος της Θείας Λειτουργίας από τον υπερβάλλοντα ζήλο των πιστών προκειμένου να παραλάβουν τον αγιασμό των υδάτων, δημιουργήθηκε ένας ήπιος συνωστισμός μεταξύ των πιστών.

Στη συνέχεια όμως η Αστυνομία με την Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, επανέφεραν την τάξη, δημιουργώντας αποστάσεις ασφαλείας στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

 

 

 

 

4 σχόλια στο άρθρο “Με τις συστάσεις της Αστυνομίας η παραλαβή του Αγιασμού από τους πιστούς στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

  1. Ο ελληνισμός είναι το υγιές σώμα και η θρησκεία το καρκίνωμα….
    Πόσο θλίψη προκαλούν αυτές οι εικόνες. Γιατί σκοταδισμός σε ένα τόπο που δίδαξαν τον πολιτισμό το φώς την λογική.?
    Εν τώ μεταξύ αν ρωτήσεις τι γιορτάζουμε σήμερα παπαγαλιζουν όλοι ότι τους μάθανε. Τα φώτα τα φώτα . Ποια φώτα???? Ένα βιβλίο δεν ανοίξατε μόνο ότι σας προγραμμάτισαν λέτε…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.