Με κλειστούς ναούς, πιστούς έξω από τις εκκλησίες και παρουσία της Αστυνομίας ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης.

Στο κέντρο της Κοζάνης η παρουσία της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν αισθητή σε αρκετά σημεία και περιμετρικά του Ι.Μ.Ν. του Αγίου Νικολάου, κάνοντας συστάσεις στον κόσμο που βρισκόταν έξω από το ναό.

Οι πιστοί που περίμεναν να παραλάβουν τον αγιασμό αξίζει να σημειωθεί πως τηρούσαν ευλαβικά τις απαραίτητες αποστάσεις και δε σημειώθηκαν εικόνες συνωστισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Με κλειστούς ναούς, πιστούς έξω από τις εκκλησίες και παρουσία της Αστυνομίας ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

  1. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ,ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΨΕΥΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ.

  2. Ο κορονοιός γελοιοποίησε το συμπαν!
    Η κυβέρνηση επαθε βερτικο και δεν μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση,η εκκλησία έπαθε παράκρουση,πολίτες αγιάζαν με τρακτέρ και μάνικες,πολίτες ρίχναν τον σταυρό στην θάλασσα και έπεφταν ιερείς να τον πιάσουν!!
    Όλοι πηραν απο έναν συαυρό και τρέχαν μέχρι να βρούν θάλασσα,δίπλα σε καθε παπά και αστυνομικός,διπλα σε καθε διάκο και περιπολικό!
    Καθε καμπανα και παπάς,καθε παπάς και διάκος…προ κορονοιού!!
    Αλλες εποχές!!
    o mores o tempores

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.