Πολύμορφη δραστηριότητα της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΟΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ για το Πολυτεχνείο

Οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ διαδίδουν από νωρίς σήμερα το πρωί 17 Νοέμβρη, πλατιά στους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης της Κοζάνης το μήνυμα του Πολυτεχνείου και τα συνθήματά του. Η Πολύμορφη δραστηριότητα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με συνθήματα και στένσιλ σε όλη την πόλη και συνεχίζεται με ανάρτηση γιγαντοπανό και αγωνιστικά τραγούδια από τα γραφεία της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας.

Προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες, 15 και 16/11 πλούσια συζήτηση με μέλη και φίλους της ΚΝΕ στις διαδικτυακές εκδηλώσεις που οργάνωσαν οι Οργανώσεις Βάσεις της ΚΝΕ σε όλη την Δυτική Μακεδονία με τίτλο «Το Πολυτεχνείο ζει στην πάλη για την ανατροπή. Διδασκόμαστε- Συνεχίζουμε».

Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, αποτελεί συνέχεια στις μάχες που έχει δώσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα για την διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων προστασίας της Υγείας του λαού και δεν μπορεί να μπει στο «γύψο» όπως απαιτεί με αυταρχικά μέτρα η κυβέρνηση.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πολύμορφη δραστηριότητα της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΟΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ για το Πολυτεχνείο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.