Προκήρυξη Διαγωνισμού για τις Υπηρεσίες Αποχιονισμού Οδικού Δικτύου και των Κοινοτήτων του Δήμου ΒοΐουΟ Δήμος Βοΐου προκηρύσσει συνοπτικό Διαγωνισμό για εκτέλεση υπηρεσιών που αφορούν  « Τον Αποχιονισμό του Δημοτικού Οδικού Δικτύου και των Κοινοτήτων του Δήμου Βοΐου για την Χειμερινή Περίοδο 2020-2021» με Κριτήριο κατακύρωσης της πλέον συμφέρουσας προσφοράς αποκλειστικά βάσει της τιμής του ενδεικτικού προϋπολογισμού 44.962,40 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, 24%) για την οποία έχει συνταχθεί σχετική μελέτη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Ο διαγωνισμός πρόκειται να διενεργηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 μ.μ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον της αρμόδιας Αρχής Διαγωνισμού.

Η συνολική Δαπάνη των Υπηρεσιών πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές είτε για τμήμα  είτε για το σύνολο των υπηρεσιών τους.

Το αποτέλεσμα της Δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και η δαπάνη της δημοσίευσης βαρύνει τον/τους αναδόχου/ους. 

Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βοΐου (https://dimosvoiou.gr/).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Αρμόδιο Υπάλληλο : Μυλωνά Σωτήριο (τηλ.: (24653-50185 / 24653-50100, Φαξ: 24653-50145) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η συγκεριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την Αντιμετώπιση των εκτάκτων καταστάσεων ανάγκης των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.