Η αυταπάτη της κεντρώας διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας – Του Γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΙΝΑΛ Θ. Θεοδωρίδη



Του Γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΙΝΑΛ Θ. Θεοδωρίδη:

Όσο και αν προσπαθεί ο Πρωθυπουργός να δείξει ένα άλλο πρόσωπο διακυβέρνησης με κεντρώα χαρακτηριστικά και αξιοκρατία, όσα προσωπεία και αν αλλάξει, όσες τακτικές και αν χρησιμοποιήσει, η ιστορική και ιδεολογική διαδρομή της Νέας Δημοκρατίας ως προς την άσκηση της εξουσίας παραμένει απελπιστικά ίδια.

Η κατά κόσμον “δεξιά” ζει και βασιλεύει.

Δεξιά είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που δήλωσε ότι “εκεί στην Δυτική Μακεδονία πρέπει βρείτε άλλη δουλειά να κάνετε “…εν όψει απολιγνιτοποίησης.

Δεξιά είναι ο Κώστας Α. Καραμανλής ο οποίος δήλωσε ότι” αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν ένα ευρώ στο μετρό για το εισιτήριο, είναι αποβράσματα της κοινωνίας”.

Δεξιά είναι η τροπολογία που κατατέθηκε στις δώδεκα την νύχτα σε άσχετο νομοσχέδιο, σύμφωνα με την οποία αίρεται το αξιόποινο των πράξεων αιρετών και υπαλλήλων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού οι οποίες αφορούν πληρωμές ενταλμάτων που έλαβαν χώρα μέχρι τις 31/7/2019 και παύουν οριστικά οι ποινικές και πειθαρχικές διώξεις.

Πρέπει να τελειώνουμε λοιπόν με τις αυταπάτες και τον λαϊκισμό. Ο ορθός λόγος στην πολιτική, οι προτάσεις και το συμφέρον των πολιτών είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία των κομμάτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.