Κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια για την ανάκληση απόλυσης εργαζομένου στην Κοζάνη της εταιρίας «Vestas Hellas»

Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας «Vestas Hellas» πραγματοποίησαν χτες το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας και το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας – Εύβοιας – Κορινθίας, απαιτώντας να ανακληθεί η άδικη και εκδικητική απόλυση συναδέλφου τους, μέλους του ΣΕΕΕΝ.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΣΕΕΕΝ, η απόλυση είναι εκδικητική, καθώς ο εργαζόμενος διαμαρτυρόταν για την παραβίαση των ωραρίων, για τις απλήρωτες υπερωρίες, για εργασιακά δικαιώματα που καταστρατηγούνταν από τη λειτουργία της εταιρείας. Στόχος της εργοδοσίας, επισημαίνει, ήταν να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Αντιπροσωπεία των σωματείων συναντήθηκε με εκπροσώπους της εργοδοσίας, απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης, ενώ ξεκαθάρισαν ότι πέρα από τις προβλεπόμενες κινήσεις στην Επιθεώρηση Εργασίας θα συνεχίσουν τη μάχη με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Από την πλευρά της η εργοδοσία απέφυγε να απαντήσει αν θα διατηρήσει τον εργαζόμενο και δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μέχρι τις 12/10.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.