Έξι ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



Κι ενώ πριν λίγο καιρό και για αρκετές μέρες η Κοζάνη «κρατούσε» μακριά της τον covid-19, καθόσον στο κρατικό νοσοκομείο δεν υπήρχε νοσηλευόμενος χτυπημένος με τον ιό, τις τελευταίες μέρες, πέραν των σχετικά λίγων κρουσμάτων του κορωνοϊού, οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο μέχρι χθες ήταν τρεις και σήμερα, σε μια μέρα μόνον, αυξήθηκαν σε έξι! Είχαμε δηλαδή αύξηση 100%!, γεγονός που σημαίνει (και κατά τις εκτιμήσεις των ειδικών και γιατρών) πως ο κορωνoϊός δυστυχώς επανέρχεται και σκορπά και πάλι ανησυχίες.

Αυτή τη στιγμή στο κρατικό νοσοκομείο Κοζάνης νοσηλεύονται έξι συνάνθρωποί μας (οι τέσσερις ηλικίας 80 και συν χρόνων και δύο 52 και 40 ετών.

Οι γιατροί της παθολογικής κλινικής του κρατικού νοσοκομείου Κοζάνης δηλώνουν πως βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, συνάμα δε, συνιστούν στους πολίτες να προσέχουν πολύ και να εφαρμόζουν τα όποια μέτρα προστασίας τους, πέραν των συνωστισμών και συγχρωτισμών.

Ορισμένοι από τους νοσηλευόμενους έχουν βαριά κλινική εικόνα, σύμφωνα με τους γιατρούς, και επί του παρόντος αναγκαία είναι η ενημέρωση-διευκρίνιση προς τους πολίτες, ώστε να μη συγχέουν τα κρούσματα του κορονοϊού με τους νοσηλευόμενους, των οποίων η ζωή απειλείται!

Το κουδούνι κινδύνου, λοιπόν, χτύπησε και ακούστηκε και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια εφησυχασμού των πολιτών, καθόσον η αύξηση σε μια μέρα των νοσηλευομένων από τρεις σε έξι θεωρείται ανησυχητική από τους ίδιους τους γιατρούς…

Από το efkozani.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.