Ενημέρωση για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πτολεμαϊδας την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου



Έχοντας  υπόψη το Ν. 4497/2017, την υπ’ αριθμ. Δ1 α/ΓΠ.οικ.53080 ΦΕΚ 3611/Β/29-8-2020 και την υπ’ αριθμ’ 537/9-9-2020 απόφαση Δημάρχου σχετικά με την χρήση της οδού Δημοκρατίας, από το ύψος της οδού Φούφα έως και της οδού Πόντου, ως χώρο λαϊκής αγοράς, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID 19, ανακοινώνουμε ότι στην λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16-9-2020 (από τις 8:00 έως τις 15:30), θα συμμετέχει το σύνολο των εκθετών, με τους παρακάτω περιορισμούς:

  1.  Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών πρέπει να είναι τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
  2. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές / κοινό.
  3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η στάθμευση των οχημάτων όλων των πωλητών. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα οχήματα πώλησης γαλακτοκομικών, τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών και κοτόπουλων.
  4.  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το μήκος του πάγκου ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ των 5 μέτρων (τα μήκη των πάγκων θα κυμαίνονται από 1 έως 5μ).
  5. Όπου οι χώροι δεν επαρκούν θα γίνουν μετατοπίσεις και μετακινήσεις πάγκων.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ/ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ , ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ .   

ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.