Δείτε τις προσφορές του delivery στο κατάστημα Goody’s Burger House Κοζάνης


 

Είναι ωραίο να απολαμβάνεις και στο σπίτι ή στο γραφείο τις αγαπημένες σου γεύσεις Goody’s Burger House, με ένα τηλεφώνημα στο 18365 (αστική χρέωση) και 2102805120, καθώς επίσης και διαδικτυακά από το https://www.goodysdelivery.gr/ αλλά και από το κινητό σου μέσω του Goody’s app.

Νέα Extreme Loaded Burgers, αγαπημένα Club Sandwiches, κλασσικές Goody’s γεύσεις και πολλές Deals προσφορές στα μέτρα σου!

Με το Cosmote Deals For You απόλαυσε 2 Extreme Βurgers στην τιμή του 1 στα Goody’s Burger House! Απόλαυσε τις πιο λαχταριστές γεύσεις σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω της υπηρεσίας delivery…

Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο του Goody’s Burger House Κοζάνης και μέσω των υπηρεσιών take away και delivery απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις!

 

 

Με την διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που όλα αυτά τα χρόνια σας παρέχει η εταιρία, μέσα από τον διαπιστευμένο φορέα Πιστοποίησης TUV HELLAS (NORD) Συστήματα Διαχείρισης (ISO 9001 Ποιότητας και ISO 22000 Ασφάλειας Τροφίμων).

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.