Σιάτιστα: Κοιμήθηκαν παρέα με το σκύλο σε Ιερό Ναό



Διαβάζουμε στον sierafm.gr:

Καταγγελία δέχθηκε ο siera fm, για ένα γεγονός που αν μη τι άλλο, προσβάλει τα Θεία.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, χθες τα ξημερώματα στην Εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα κοιμήθηκε μια παρέα προκειμένου να προφυλαχθεί από το κρύο.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε ήταν ότι μέσα στο Ναό, έβαλαν και το σκύλο που είχαν μαζί τους.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, άσχετα από τα πιστεύω του καθενός, οι χώροι λατρείας θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί και να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

87 σχόλια στο άρθρο “Σιάτιστα: Κοιμήθηκαν παρέα με το σκύλο σε Ιερό Ναό

        1. Παρα πολυ καλα εκαναν κι ο σκυλος
          πλσμα του Θεου ειναι ντροπη στους δηθεν θρησκοληπτους που το κα
          τεκριναν

      1. Εδώ Ελλάδα εδώ Ορθοδοξία

        - Edit

        Απαντήστε

        Είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός σε σημείο Ορθοδοξία ή θάνατος !! Καλά έκαναν!!! Τόυς σκέπασε η Παναγία και ο Χριστουλης να μην παιθανουν από τους κρύο κάι αυτοί κάι το ζωντανό τους! Δόξα τον Θεό που ήτανε ανοιχτό το σπίτι του κάι τους φιλοξένησε μέσα!

        1. Που είναι το πρόβλημα, σε αυτό καλά έκανε η παρέα και πήρε και το ζώο μέσα να περάσουν την νύχτα εκεί!!!!.

          1. Τι πιο όμορφο αυτο που έγινε χωρίς να αφήσουν το πιστό τετράποδο εξω στο κρύο κλπ!!
            Γι αυτο ο Θεός τους προστατεύσε !
            Δεν μπορω να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι να κρίνουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο σιγουρα δε θα έχουν ίχνους θεού μέσα τους !!!

    1. Για τον Αγιο μοδεστο προστάτη των ζώων έχετε ακούσει πολύ καλά έκαναν και εκείνοι που πήγανε να προστατευτούν από το κρύο και το ζώο τους γιατί και αυτό είναι πλάσμα της δημιουργίας του κυρίου Άντε γιατί έχουμε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

  1. Το μεσαιωνικό, ταλιμπανορθόδοξο, θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων γίνεται μόνο να προσβληθεί, όχι τα θεία.

    Ας χρησιμεύσει κι ο ναός ουσιαστικά σε κάτι, αφού μόνο για το κυριακάτικο σόου της επίδειξης του ευσεβισμού πηγαίνει ο κόσμος. Ο Θεός έχει πει ότι ναός του είναι το σώμα των ανθρώπων και γράφει τις εντολές του στις καρδιές τους. Πιο πολύ νόημα λοιπόν θα έβγαζε αν οι “ναοί” του ήταν κτίρια καθημερινής συνάθροισης των πιστών του. Εκεί θα αναπτύσσονταν ποικίλες δραστηριότητες και θα καλλιεργούνταν έτσι ουσιαστικές σχέσεις αγάπης.

    Τι να πω. Οι Εβραίοι έχουν μπει στις Ιερές Συνόδους και κάνουνε τις εκκλησίες εβραϊκές συναγωγές αντίχριστων, δεν εξηγείται αλλιώς. Ο κόσμος που δεν ξέρει ακολουθεί καλοπροαίρετα.

    1. Πλάσμα του Θεού και ο σκύλος. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν καλύτερη συμπεριφορά από πολλούς ανθρώπους. Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη και ηταν φιλόζωος -για όσους δεν το γνωρίζουν. Ας μην είναι υποκριτές κάποιοι που κάνουν μεγάλο σταυρό αλλά είμαι μακριά από την ουσία του χριστιανισμού…

        1. Δεν άφησαν και το πιστό τετράποδο εξω στο κρύο.
          Γι αυτό ο θεος τους προστάτευσε ολους!
          Δεν μπορώ να φανταστώ πώς υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο., σίγουρα δε θα εχουν ίχνους Θεού μέσα τους…

      1. Σαν γιος ιερέα απο την περιοχή γνωρίζω οτι όλα τα πλάσματα είναι ευπρόσδεκτα στο οίκο του κυρίου ανεξαρτήτος είδους. Εγώ λέω ενα τεράστιο μπράβο στην παρέα αυτή που σκέφτηκαν και αυτό το καημενο πλάσμα και ντροπή σε σας που τους κραζετε λες και έκαναν κανένα έγκλημα.

  2. Απλά ηλίθιοι!Για εμένα μπορεί να μην σημαίνει τίποτα,δεν παύει όμως να σέβομαι την σημασία που έχει για τους πιστούς!Απλά δεν μπαίνω και αν μπω πρέπει να σεβαστώ το χώρο!

    1. Τουλάχιστον ο σκύλος και κάθε ζωο είναι πλάσμα αγνό.Σε αντίθεση με πολλούς ιερωμένους που παριστάνουν τους αντιπροσώπους του Θεού.στη γη.

      1. ΑΘΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ...

        - Edit

        Απαντήστε

        ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΩΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΘΕΟΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΡΗΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ….ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ…ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

        1. Ποια θεία προσβάλλει ρε όργια;;; Ο σκύλος προσβάλλει τα θεία;;; Γι’αυτό μας διώχνει η εκκλησία τους νέους τουλάχιστον…από κάτι τέτοιες απόψεις… ουστ!!!

      2. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ;ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

      3. Α ρε κακομοίρηδες υποκριτές!! Κοπτεστε για το ζώο που -στην τελική- είναι το φυσιολογικό να ζει στο ύπαιθρο κ όχι στον ναό του Θεού! Κ σιγά το κρύο, λες κ μας έπιασε χειμώνας! Αλλά την ίδια ώρα βγάζετε το μάτι του γείτονα για μια σπιθαμή γης, αδιαφορείτε για τον συνάνθρωπο σας που έχει ανάγκη. Συμφωνείτε με τις εκτρώσεις-εξαλλου οι μισές Ελληνίδες έχουν κάνει κ από μία- κατηγορείτε τους ιερείς επειδή κάπου, κάπως κάποτε ακούσατε κάτι, αλλά δεν είδατε! Έχετε να πάτε εκκλησία από τον γάμο σας, είστε παντελώς ακατηχητοι κ πολλά άλλα κ παρόλα αυτά έχετε το θράσος να εκφέρετε γνώμη για την εκκλησία του Χριστού κ τους ιερείς του χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα τί είναι η εκκλησία κ τί μεγάλα μυστήρια τελούνται! Πολύ σωστά έγινε η καταγγελία!

        1. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!!

        2. Εσυ τωρα λεγεσαι ανθρωπος του θεου ; ξερεις κανενα ον να αγαπα σαν τον σκυλο ? Ποσοι απο τους ανθρωπους δε πανε στην εκλησια , μονο για επιδειξη πλουτου , κουτσομπολιο , κ ανταλαγη ερωτικων βλεματων ? Κ ποιος σου ειπε πως η παρουσια του σκυλου , προσβαλει τις εκλησιες ? Μονο κατι ζωα σαν εσενα , μπορει .

      4. Κάτι δεν πάει καλα

        - Edit

        Απαντήστε

        Η ιερότητα του χώρου είναι αδιαμφισβήτητα αδιαπραγματευτη ο καλός Θεός μέριμνα για όλα τα πλάσματα του αλλά φαντάστηκε να γυρίσει η να αφόδευση ο σκύλος με σα στο ναό; Και όποιος δεν το σκέφτηκε ας το ξανασκεφτεί γιατί είναι ζώο με ένστικτο όχι λογική έχω σκύλο και ξερω

        1. Απάντηση σε σχολιο
          Ακομη κ αν αφοδευσει ο σκυλος, θα το κανει ενστικτωδως. Δεν προσβάλει τα θεια το ζωο. Φανταστειτε πόσο κακο θα ηταν συτη η παρεα να σφηνε το σκυλο έξω εν μεσω καταιγιδας. Ποσο κακο στα ματια του Θεού. Αλλα οχι. Εσεις που βαλλετε εναντιων της παρέας αυτης, είστε ανθρωποι του Θεου. Είστε? Και το λςω εγω που η πιστη για μενα ειναι κατι παρσπανω απο μια κυριακάτικη λειτουργια. Θα ενοχλουμουν μονο εαν η παρεα βανδαλιζε το χώρο. Αλλα πουθενα δεν αναφέρεται αυτο. Γιατι συτο ειναι συνειδητη πραξη κ οχι ενστικτωδης. Ντροπη σας λοιπον.

      5. Πολύ καλά κάνεις καταμάγια και σέβεσαι τους δημόσιους χώρους. Αυτό δείχνει ήθος. Μπράβο, συνέχισε. Προσωπικά δε μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου, γιατί πέρασα χρόνια σε εκκλησία και είδα τι άνθρωποι μαζεύονται εκεί.

        Μπορώ να πω ότι οι αυθεντικοί χριστιανοί το πολύ-πολύ να έδειξαν ανοχή, συμπονώντας τους ανθρώπους και το ζωντανό. Αυτοί που σίγουρα θα ενοχλήθηκαν είναι οι υποκριτές, που βρήκαν άλλη μια ευκαιρία να επιδείξουν αυτό που οι ίδιοι λένε πίστη, αλλά κάθε λογικός άνθρωπος ευσεβισμό.

        1. Αυτονόητο Σάπιο Μήλο!Απο τη στιγμή που θέλω να σέβονται τις πεποιθήσεις μου και τα πιστεύω μου,έτσι πρέπει να σεβαστώ και τις δικές τους!Ασχετα αν διαφωνώ!Αυτή είναι η δημοκρατία!Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι η προσπάθεια κάποιων να επιβάλλουν με το ζόρι τα πιστεύω του και τον τρόπο ζωής τους στους άλλους!Οσο για την Θεία Κοινωνία,δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κοινωνεί όποιος θέλει!Αρκεί να φροντίσει να τηρεί τους υγιειονομικούς κανόνες,ώστε να προστατευτώ και γω και η οικογένειά μου!Τελικά τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε για ψύλου πήδημα,αρκεί να υπάρχει αλληλοσεβασμός!

          1. Καλά καταμάγια με τη θεία κοινωνία κι αυτά που έγιναν κι εδώ και στην Γερμανία όσο ζω θα το λέω: Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και της Αγίας Λαβίδας, αμήν.

      6. Η θρησκοληψία θα μας φάει στην Ελλάδα.
        Όλα τα πλάσματα είναι δημιουργήματα του Θεού.
        Δεν θα ανεχθούμε ένα απ όλα να κρίνει αν ένα άλλο είναι άξιο να πατήσει στο χώρο λατρείας του.
        Ας μαζευτούνε οι “μεγαλοσταυρήτες” λίγο παρακαλώ!

    2. Η εκκλησιες ειναι οι οίκοι του Θεου, και στον καθε οικο του Θεού ολλα τα πλασματα ειναι ευπροσδεκτα….Βλασφημουν οσοι κατηγορουν, κουτσομπολευουν… Φωλιαζουν αθωα ζωα.. Και μετα πηγαινουν στον οικο του Θεού που τον σεβονται και τον τιμουν τα Θεία! Νομιζω ειναι αστείο!!

  3. ΑΣ ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΑΚΑΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..

  4. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΦΑΤΝΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΖΕΣΤΑΝΑΝ. ΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

  5. Αγαπατε τα ζωα κ χαιδευετε την κεφαλη αυτων ειπε. Το να παρεις κ εναν σκυλο αντε 2 μεσα στην εκλησια να κοιμηθει δεν τρεχει τιποτα . Οχι ομως και ζωα που μπορει να βρωμισουν τον ναο. Το λογικο θα ηταν να υπαρχει καποιο καταλημα προσβασιμο ανοιχτο για τετοιες περιπτωσεις παλιοτερα αφηναν καποιο δωματιο.ανοιχτο απ οτι γνωριζω.

    1. Σωστόοοον!Να βγάλουν και έναν κατάλογο για το ποιά ζώα (και πόσα) επιτρέπονται και ποιά απαγορεύονται να εισέρχονται στους ναούς!Τα πουλαράκια όνου,που γράφει και κάποιος,θα πρέπει να έχουν ελευθέρας για ευνόητους λόγους!

      1. Η αγαπη για τα ζωακια δεν προσβαλει καμια θρησκεια ουτε δημιουργει μισος.
        Κ εν πασει περιπτωση ας καθαρισουν την εκκλησια εαν εχουν τοσο πολυ θεμα για το σκυλακι. Μονο που απο οσα γνωριζω τις μεγαλυτερες βρωμιες οι ανθρωποι τις κανουν.

    1. Αφού ήταν ανάγκη να προφυλαχθούν το τετράποδο φίλο τους θα τον άφηναν στο κρύο? Πολύ καλά έκαναν ψυχή έχει!!! Ο Νώε στην κιβωτό κατόπιν εντολής του Θεού δεν προφύλαξε τα ζώα!!! Αλλά τώρα συζήτηση να γίνεται!!!

  6. Δε γινόταν και καμιά ακολουθία εκείνη την ώρα. Σιγά την ασέβεια. Μόνο οι πουριτανοί σοκάρονται από τέτοια.

    Όμως εδώ μιλάμε για τους άψυχους τοίχους, την ώρα που δεν ξέρουμε γιατί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν κι οι ίδιοι να κοιμηθούν εκεί κι αν έχουν κανένα πρόβλημα.

    1. Το ότι έχουν καταντήσει τόν οίκο του Θεού οίκο ακολασίας αυτά τα βρωμοσκυλα οι παπάδες με το επιτελείο τους και με τούς δήθεν πιστούς που κάνουν τον μεγάλο σταυρό και δεν αφήνουν άνθρωπο σε ησυχία δεν ενοχλεί κανέναν,το σκυλάκι όμως ενόχλησε….
      Ρε ουστττττ βρωμοσκυλα!!!!

    2. Αγαπητό Σάπιο Μήλο,εδώ θα αναγκαστώ να γίνω πουριτανός!Δεν μιλάμε για άψυχους τοίχους αλλά για την σημασία που έχουν για τους πιστούς!Είναι τόπος λατρείας και όχι χάνι!Με εκνευρίζει που παντού υπάρχουν εκκλησίες και εκκλησάκια,λες και δεν τους χωράνε!Ειδικά πάνω στα βουνά!Αλλά ποτέ δεν θα μπω μέσα να κάνω καλαμπούρι ή να ειρωνευτώ ή να δείξω ασέβεια.Απλά,δεν μπαίνω!Και αυτά σου τα λέει ένας ”βαμμένος” άθεος!

  7. Και τι πειράζει πού είχαν το σκυλί μαζι αυτό τους πείραξε τώρα τους παπάδες να προσέχουν τις πράξεις τους

  8. ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΑΥΤΌ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΨΥΧΗ

  9. Συμφωνώ ” καλά έκαναν ” και το σκυλάκι πλάσμα του Θεού είναι” προσβολή προς τα Θεία” δεν είναι αυτό ” είναι αλλα χειρότερα που κάνουν οι ίδιοι οι παπάδες!!!!

  10. Μονο ενας εδω μεσα δειχνει καποιο σεβασμο. Και ας ειναι βαμενος αθεος. Οι ναοι δεν ειναι χοτ ποστ για σκυλους ερμαφροδιτα ασπονδυλα. Ισως ειστε και τις αποψης οτι ο ανθρωπος προερχεται απο σας. Αντε στα λαγουμια σας. Την “ειδατε” και φιλοζωοι τρομαρα σας. Τσιπαρισμενοι.

  11. Τσιπαρισμενος εισαι και φαινεσαι,εσυ που βριζεις ετσι,τι σχεση εχεις με τα ακακα ζωα;θελεις ψυχιατρικη γνωματευση επειγοντως!υπανθρωπακι που γαυγιζεις φαλτσα!

  12. Καλυτερα ενα σκυλακι,παρα ο αμβροσιος το μαντροσκυλο της χουντας!το σκυλακι δεν αφοριζει!το χτυπας και παλι γλειφει τα ποδια σου!το διποδο σκυλι ομως …στα τεσσερα μπροστα στον φασισμο!

  13. ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

  14. Ο αγιος Σεραφειμ του Σαρωφ κοιμοταν με μια αρκουδα!το σκυλακι σας πειραξε ταλιμπανιστες στην ψυχη!

  15. Και η κιβωτος Εκκλησια ηταν βρε παραεκκλησιαστικα καταλοιπα!
    Το σκυλι σας εφταιξε;να κοιμηθει πηγε ο σκυλος δεν πηγε να κοινωνησει!ταλιμπανοιρανιστες!

  16. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι ότι ο Θεός προνοεί για όλους ανθρώπους και ζώα. Αν οι άνθρωποι απο σεβασμό προς τον Θεο άφηναν έξω απο την εκκλησία το ζωντανό να είστε σίγουροι πως ο Θεός θα φρόντιζε με το παραπάνω… αλλά επειδή δεν έχουμε σεβασμό πλέον και είμαστε γνώστες για όλα (τρομάρα μας) μπερδεύουμε και μπερδευόμαστε μεταξύ μας.

  17. Ο αλλος ο αλογοσυρτης στο τρικορφο φωκιδας,μουλατσιωτης,εκτρεφει αλογα στο μοναστηρι για τον ιπποδρομο!το σκυλακι σας εφταιξε!

  18. Το ότι αυτό το γεγονός θεωρήθηκε ” είδηση’ ‘ και κρίθηκε σκόπιμο να ανέβει σε site και μάλιστα με αρνητική χροιά με θλίβει και με απο απογοητεύει απεριόριστα. Ο πραγματικοί Χριστιανοί και όσοι θέλουν να λέγονται άνθρωποι, δε θα πρέπει να βρίσκουν τίποτα κακό στο να μπει ένα σκυλάκι μέσα στο ναό και ιδιαίτερα όταν ο λόγος είναι να προστατευτεί. Οι υπόλοιποι καλύτερα να ψαχτούν λίγο μέσα τους, γιατί πιθανό να χρειάζεται να αναθεωρήσουν ορισμένα πράγματα και για την πίστη τους και για την ανθρώπινή τους υπόσταση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.