Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα μέλισσας από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Κοζάνης

Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μικρή ενημερωτική εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα μέλισσας, από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο ΠΕ Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας. Το Δ.Σ του Συλλόγου και η γεωπόνος του Κέντρου Μελισσοκομίας, τηρώντας προσεκτικά τα μέτρα ασφαλείας, ενημέρωναν τον κόσμο για τον σημαντικό ρόλο της μέλισσας και μοίραζαν ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο εκτός από την σημαντικότητα της μέλισσας υπήρχαν προτάσεις για το πως μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε αυτόν τον σημαντικό επικονιαστή.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση της πλατείας και τον Αντιδήμαρχο κ. Κυριακίδη Κώστα που στήριξε καθ’ όλη την διάρκεια και συνέβαλε στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ του συλλόγου

Ο πρόεδρος
Μεντεσίδης Αιμίλιος

Ο γραμματέας
Καραγιαννίδης Σωφρόνιος

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.