Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών «7η Εξπορτοφ» και στην 28η Διεθνή Έκθεση «Agrotica»

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών «7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ» από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020, Helexpo Μαρούσι. Στο περίπτερό της φιλοξενήθηκαν ομάδες παραγωγών και επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Γρεβενών έχοντας την ευκαιρία να προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής. Η έκθεση συγκέντρωσε τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και των ποτών αλλά και τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων τα ποιοτικά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι η εταιρία «Ναουμίδης Όλα Πιπεριά» που συμμετείχε στο περίπτερο της περιφέρειας, απέσπασε βραβείο με τρία αστέρια γεύσης και ποιότητας για το πιπερόμελο.

Την έκθεση επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργος Βαβλιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Άμπας καθώς και η Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κατερίνα Δαδαμόγια.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε επίσης στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, “Agrotica”, 30 Ιανουαρίου – 02 Φεβρουαρίου 2020, Helexpo Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης. Στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν ομάδες παραγωγών και επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Γρεβενών έχοντας την ευκαιρία να προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής. Την έκθεση “Agrotica” και το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης ο οποίος συμμετείχε και ως εισηγητής στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία».

Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά επαφών με επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις της περιοχής. Οι εκθέσεις στέφθηκαν με επιτυχία και τα αποτελέσματα θα διαφανούν το επόμενο διάστημα.

 

 

 


Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Ολοκληρωμένα πακέτα προτάσεων στολισμού γάμου και βάφτισης

 

 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.