Ανεβασμένη η Βιγιαρεάλ, χαλαρή η Ίντερ



Πάσχα των Καθολικών ήταν χθες, με αρκετά πρωταθλήματα να μη διεξάγονται και να ολοκληρώνουν την αγωνιστική τους δράση σήμερα. Συνεπώς έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα που θυμίζει Σάββατο, με σπουδαίες αναμετρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Εδώ θα βρεις όλα τα νέα kazino live στην Ελλάδα

  1. Ιντερ – Έμπολι (21:45)

Επιστρέφουμε και πάλι στη Σέριε Α, η Ίντερ κάνει περίπατο τη φετινή σεζόν και απλά περιμένει τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει αφού αποκλείστηκε από Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Ευνόητα πλέον δεν θα δείχνει τον απαραίτητο ζήλο στα εναπομείναντα παιχνίδια. Από την άλλη η Έμπολι, παλεύει σκληρά για την παραμονή και καλείται να ρισκάρει απόψε στο Μιλάνο. Αίσθηση μας, πως ένα γκολ θα το βρει, συνεπώς καταλήγουμε στο G/G του 2.16.

  1. Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Κλείνουμε με ματσάρα στη Λα Λίγκα. Η Βιγιαρεάλ πλήρωσε το πολύ κακό της ξεκίνημα και για πολύ καιρό βρισκόταν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, την ανέλαβε ο εξαιρετικός προπονητής Μαρσελίνο και πάει να σώσει την χρονιά, βγάζοντας την, στην Ευρώπη. Απόψε απέναντι της, μια Ατλέτικο που δεν πατάει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό και σωστά βρέθηκε εκτός τετράδας. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους, στρεφόμαστε στον άσο με DNB στο 2.15.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.