Στοίχημα: Επαναληπτικός με προϋποθέσεις για γκολ



Με το δεξί στη νέα εβδομάδα, η Χάντερσφιλντ πέρασε με διπλό από την έδρα της Χαλ, με γκολ στις καθυστερήσεις. Σε ένα ματς που έληξε με 14 λεπτά πρόσθετου χρόνου, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης, που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή στα μέσα του δευτέρου μέρους.

Σε μια αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας που κυριάρχησαν οι εκπλήξεις. Συνολικά κέρδισαν έξι αουτσάιντερ και μόλις δύο φαβορί. Τρομερή βραδιά και στα ματς Κυπέλλων, με τρία από τα τέσσερα ματς του Κυπέλλου Γαλλίας να κρίνονται μετά τα 90 λεπτά, τη Μίλαν να αποκλείει την Τορίνο στην παράταση και το Τενερίφη-Μπιλμπάο στην Ισπανία να βγάζει νικήτρια τη φιλοξενούμενη στη διαδικασία των πέναλτι.

Πλούσιο και σήμερα το μενού, με αναμετρήσεις σε Ευρώπη αλλά και Λατινική Αμερική. Εκεί που έχουν ξεκινήσει οι προκριματικοί για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η επιλογή της Ημέρας

Επιλέγουμε το Κύπελλο της Κύπρου για το σημερινό μας ποντάρισμα και το μεγαλύτερο, από πλευράς ονομάτων, παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα.

Σήμερα το μεσημέρι ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού, στον επαναληπτικό της φάσης των «16». Πρώτο ματς πριν από μια εβδομάδα, με τον Απόλλωνα νικητή με 1-0. Εκείνο ήταν το δεύτερο μεταξύ τους φετινό, καθώς είχε προηγηθεί η σύγκρουσή τους στο πρωτάθλημα, η οποία είχε γκολ αλλά δεν είχε νικητή (1-1).

Μετά από δύο αναμετρήσεις που δεν είχαν υψηλό αριθμό γκολ, είναι λογικό το over σήμερα να κινείται σε υψηλές τιμές. Σε τόσο υψηλές μάλιστα που αποκτά αξία, αναλογιζόμενοι τις δυνατότητες των δύο ομάδων.

Δεδομένες για τον ΑΠΟΕΛ, που μετά από έναν κακό Ιανουάριο πήρα τα πάνω του με τα τρία γκολ στη Δόξα και ετοιμάζεται για έναν πολύ απαιτητικό Φεβρουάριο, με υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων.

Αυταπόδεικτες για τον Απόλλωνα, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Εχει δημιουργήσει μεγάλο αήττητο σερί και σκοράρει με άνεση.

Αν σήμερα βρει το πολυπόθητο εκτός έδρας τέρμα, το παιχνίδι εύκολα θα εξελιχθεί σε ροντέο, με τον γηπεδούχο να είναι αναγκασμένος να ρισκάρει ακόμη περισσότερο.

Το σημείο της ημέρας

29/1  16:30 ΑΠΟΕΛ-Απ. Λεμεσού. οver@ 2.25  2 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Bet365, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.