Τι αναφέρει ο Αναστάσιος Σιδηράς για τα κρούσματα γρίπης – Σε ποιο σχολείο της Κοζάνης παρατηρήθηκαν αρκετά περιστατικά μαθητών

Ενημέρωση για τα κρούσματα της γρίπης έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης σε θέματα υγείας κ. Αναστάσιος Σιδηράς στο Δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 27 ιανουαρίου.

Σε δηλώσεις ο κ. Σιδηράς ανέφερε πως τα φαινόμενα που παρατηρούνται αυτή την εποχή είναι αναμενόμενα.

«Αρκετά μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Κοζάνης έχει εμβολιαστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε κατάσταση πανικού και ιδιαίτερης ανησυχίας. Έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα με παιδιά τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση με έντονα συμπτώματα. Στην Κοζάνη, το 8ο Δημοτικό Σχολείο μας έχει στείλει ένα έγγραφο για μεγάλο αριθμό μαθητών οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είμαστε σε επικοινωνία και σύμφωνα με τα περιστατικά τα οποία έχουμε, αντίστοιχα δίνουμε οδηγίες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σιδηράς.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

159 Shares

3 σχόλια στο άρθρο “Τι αναφέρει ο Αναστάσιος Σιδηράς για τα κρούσματα γρίπης – Σε ποιο σχολείο της Κοζάνης παρατηρήθηκαν αρκετά περιστατικά μαθητών

  1. Οδηγίες χρειάζονται ή απολύμανση? Πληρώνονται οι καθαρίστριες για να μπορούν να καθαρίσουν σωστά?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.