Βίντεο: Μαθητής του ΕΠΑΛ βρίζει με χυδαίο τρόπο την καθηγήτριά του – Άμεση κινητοποίηση της Κεραμέως



Ο μαθητής με βίαιο τρόπο, απειλεί την καθηγήτρια, ενώ ένας άλλος μαθητής κάνει χειρονομίες ακριβώς πίσω της. Η καθηγήτρια, παρά το απαράδεκτο ύφος του μαθητή, τον παρακολουθεί ψύχραιμη μέχρι το τέλος του βίντεο.

Οργή προκαλεί βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και στο οποίο καταγράφεται ένας μαθητής του ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» με αχαρακτήριστες εκφράσεις την καθηγήτριά του, για να του σβήσει μία απουσία.

Ο μαθητής με βίαιο τρόπο, απειλεί την καθηγήτρια, ενώ ένας άλλος μαθητής κάνει χειρονομίες ακριβώς πίσω της. Η καθηγήτρια, παρά το απαράδεκτο ύφος του μαθητή, τον παρακολουθεί ψύχραιμη μέχρι το τέλος του βίντεο.

 

 

Κεραμέως: Περιστατικά βίας δεν έχουν θέση στα σχολεία

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κινητοποιήθηκε ζήτησε την διερεύνηση του περιστατικού που έχει προκαλέσει σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα και με ανάρτηση στα social media αναφέρει:

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας, διερευνάται ήδη αρμοδίως, ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Πηγή: skai.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Μαθητής του ΕΠΑΛ βρίζει με χυδαίο τρόπο την καθηγήτριά του – Άμεση κινητοποίηση της Κεραμέως

  1. Τέλεια αποσύνθεση και ευτελισμός της Παιδείας
    1. Καμπανάκι από την Κομισιόν: Η «εκπαιδευτική φτώχεια» απειλεί τους 15χρονους Ελληνες.
    Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζουν οι επιδόσεις των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου σε έκθεσή της για την «παρακολούθηση και κατάρτιση 27|09|2019.iefimerida.g
    2. Η σημερινή ανάρτηση βεβαιώνει ότι η κοινωνία χρειάζεται επανάσταση του ήθους. Το μόνο μάθημα που εμπνέει ήθος είναι το μάθημα των θρησκευτικών, όταν διδάσκεται σωστά.
    Αλλά αυτό το μάθημα χλευάζεται από τους «χριστιανούς» γονείς, μαθητές, συλλόγους καθηγητών.

  2. 31-3-17
    28 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) κατέθεσαν πρόταση να καταργηθεί δια νόμου η αναγραφή της ‘διαγωγής’ των μαθητών στα σχολεία !!!

  3. Ντροπή τους κ δυστυχώς οι νεολαία έχει ξεφύγει τελείως, δν έχουν τρόπους καθόλου, νομίζουν ότι με το να αντιμιλουν κ να κάνουν τσαμπουκά είναι μάγκες αλλά δν είναι έτσι ας μάθουμε επιτέλους στα παιδιά μας παιδεία, να έχουν τρόπους στον συνάνθρωπο μας κ σεβασμό στους δασκάλους. Κ επειδή έχω παιδιά κ ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται το κυριότερο είναι ότι όλα ξεκινούν από το σπίτι ότι γίνεται στο σπίτι το παιδί το βγάζει κ προς τα έξω.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.