Συνεχίζονται οι κοπές βασιλόπιτας και οι ετήσιοι χοροί συλλόγων και φορέων – Δείτε αναλυτικά



Κοπή βασιλόπιτας Συνδυασμού «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ»

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, κόβουμε τη βασιλόπιτα του Συνδυασμού μας «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ». Σας προσκαλούμε στο «Μεζεδοπωλείο Πέρπιρας», Ρήγα Φεραίου 6, στην Κοζάνη για να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ευάγγελος Σημανδράκος


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια συνεστίαση που διοργανώνει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 21:00 στην οικογενειακή ταβέρνα “ο Ζήνος”.

Στην εκδήλωση θα κοπεί η βασιλόπιτα του Συλλόγου ενώ την βραδιά θα πλαισιώνει το μουσικό σχήμα με τους αξιόλογους και γνωστούς στο κοινό της πόλης μας, Νίκο Σακαρίδη στο κλαρίνο, Γιώργο Στάμο στο βιολί, Ζήση Φτάκα στo λαούτο, Στέλιο Μπούκο στο ντέφι και Γιώργο Κρικέλη στο τραγούδι.

Η είσοδος είναι 15€ και περιλαμβάνει φαγητό και δωρεάν κρασί, ενώ για τους μαθητές και τους φοιτητές η είσοδος είναι στα 10€.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στoν Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Μαγκάκη Λεωνίδα στο τηλ. 6947568606 και στον Ταμία του Συλλόγου, κο Ρέντζιο Φώτιο στο τηλ. 6976111334.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Μαγκάκης


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ σας προσκαλεί την Παρασκευή 31/1 και ώρα 9.00΄ μ.μ στον ετήσιο χορό που διοργανώνει στην αίθουσα EVENT – PLAZA στα Πετρανά Κοζάνης. Ελάτε να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε το άγχος της καθημερινότητας με τη συνοδεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ – ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΙΒΑ.

Κατά τη διάρκεια της διασκέδασης θα βραβευθούν τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν ως πρωτοετείς εφέτος σε Α.Ε.Ι & Α.Τ.Ε.Ι

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν με ολιγόλεπτη παρουσία το Χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ. Σ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Οικογενειακό Κέντρο “Event Plaza”, στα Πετρανά Κοζάνης, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00.

Το γλέντι μας θα πλαισιώσει το Κοζανίτικο Τακίμι και ποντιακή λύρα και νταούλι.

Γενική τιμή εισόδου 15€
Τηλέφωνο κρατήσεων : 6945 903 747


Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρόκου “Ιωακείμ Λιούλιας”


Συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο οικογενειακό κέντρο Bora Bora στην Κοζάνη, στις 21.00.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο Χρήστος Σπρίντζης και η Καλλιόπη Βέττα.


Ετήσιος χορός γλέντι και παράδοση του χορευτικού ομίλου Ποντίων Αντάμωμαν στο οικογενειακό κέντρο Ακρίτας στα Αλωνάκια. Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 ώρα έναρξης 21:30 .Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο γλέντι με εξαίρετους καλλιτέχνες της δημοτικής μας μούσας. Με τιμή το Δ.Σ.


Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής Π.Ε. Κοζάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μόλις καθοριστεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γραμματέα.

Ν.Ε. Κοζάνης


Ο Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “ΥΓΡΟΓΕΙΟΣ” στη Ροδιανή Κοζάνης.


ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ “Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ”
ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ:
ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ (ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ)
ΡΗΓΑ ΜΠΟΓΔΑΝΗ (ΠΛΗΚΤΡΑ)
ΟΛΓΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥΝΗ (ΚΛΑΡΙΝΟ)
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (ΝΤΡΑΜΣ)

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ (1ο χιλ.Πτολ/δας-Περδίκκα)
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 20€ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ)
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ


Το τμήμα ΤΕΝΙΣ της νεοσύστατης Αθλητικής Ακαδημίας Κοζάνης σας προσκαλεί στην κοπή πίτας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 12:00, στις εγκαταστάσεις του City Sports Camp.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρόσκληση προς όλα μέλη του Σωματείου

Συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του Σωματείου μας σας καλεί να παραστείτε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας και τον απολογισμό της Διοίκησης για το έτος 2019.

Στις 2/2/2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί, στην αίθουσα του αναψυκτήριου στον Άγιο Δημήτριο.

Επειδή τα θέματα είναι σοβαρά παρακαλούμε να μην απουσιάσει κανένας.

Για τη Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τάτσιος Παναγιώτης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστοδούλου Γεώργιος


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην κοπή της βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 01:00 μ.μ. στην ταβέρνα Σιόποτο.

Τιμή 10 € το άτομο (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό), ενώ για τα παιδιά του συλλόγου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με μουσικούς της περιοχής μας οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                      Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος          Μητσιάκος Χρήστος


Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας:


Ο Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:00 (μεσημέρι), στο ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» (4Ο χλμ Κοζάνης Λάρισας).

Θα διασκεδάσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα της Οικογένειας Τάκη Μπέτζιου από το Τσοτύλι Βοΐου. Κλαρίνα: Τάκης Μπέτζιος, Βαγγέλης Τάκη Μπέτζιος.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και Ποντιακή Λύρα

Τιμή Εισόδου: 15 €
με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό

Τηλέφωνα κρατήσεων: 697 407 9149
697 997 8194

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

το Δ. Σ.
του Συλλόγου


Θα ήτανε μεγάλη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στον ετήσιο χορό του Φανού  μας Πηγάδ ‘τ’ Κεραμαργιού που θα γίνει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 το

Μεσημέρι στην αίθουσα δεξιώσεων “Garden Hall” στον Κρόκο Κοζάνης, με την Φιλική συμμετοχή της μοναδικής ορχήστρας «Χάλκινα Ηχοχρώμματα»

Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και κουράγιο στην προσπάθεια συνέχισης και διατήρησης του εθίμου μας.

Όλες οι φετινές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας θα είναι αφιερωμένες στον πρώτο Πρόεδρο του Συλλόγου μας Κο Αθανάσιο Παπαβασιλείου .

Με τιμή
Τα μέλη του Φανού


Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 19:00μμ σας περιμένουμε στο γενεθλιο πάρτυ της ομάδας του facebook «Κοζανίτισσες Μαμάδες» στο μουσικό μεζεδοπωλείο Villa mezedes (Ειρήνης 10 στον πεζόδρομο Κοζανης), για να κόψουμε την βασιλόπιτα μας και να διασκεδάσουμε με την Γιαννα Σγουροπουλου και την ορχήστρα της.

Τιμή εισόδου:12€ το άτομο με ένα λίτρο κρασί και πλούσιο φαγητό ανα 4αδα.(το επιπλέον κρασί χρεώνεται έξτρα).


Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ – Πρόσκληση Κοπή Πίτας 2020


Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης.

Περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω αφίσα:


Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική συνέλευση την Κυριακή 09/02/2020, ώρα 11:00π.μ, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κοζάνης.

Θέματα:

1. Εκλογοαπολογιστική συνέλευση
2. Κοπή βασιλόπιτας έτους 2020

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του

Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης
Και ο πρόεδρος
Μεντεσίδης Αιμίλιος


Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Αλώνια»:


Η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου Κοζάνης:


Προς
Τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων του Νομού Κοζάνης

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του Συνδέσμου μας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8 : 30 το βράδυ, που θα γίνει στην αίθουσα δεξιώσεων του οικογενειακού κέντρου GARDEN Hall, στον Κρόκο Κοζάνης.

Τιμή Εισόδου 13,00 €, στην οποία περιλαμβάνονται όλα : (Πλήρες με ποικιλία μενού, ποτό της επιλογής σας, αναψυκτικά, φρούτο, γλυκό και με την παραδοσιακή ορχήστρα του κυρίου Άγγελου Τσακνάκη).
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2461035527, 6978222839, 6938631591.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ- ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕI

Σας προσκαλούμε στον Ετήσιο χορό του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της μικρής Αποκριάς 23/2ου/2020 και ώρα 13:00, στην Αίθουσα Δεξιώσεων ΒΙΛΑ ΠΑΛΑΤΙ στο 6ο χλμ. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΓΡΕΒΕΝΩΝ ,με τον Δημήτρη Παράσχο στο κλαρίνο και Θωμά Γρηγορόπουλο στο τραγούδι.

Ο Σύλλογος μας όπως κάθε χρόνο στο χορό μας έτσι και εφέτος θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που έχουν καταγωγή απ’ την Περιφερειακή ενότητα Γρεβενών.

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες μαθητές και οι γονείς τους να έρθουν σε επαφή με τον Σύλλογο στο τηλ 6944685773 για να τους συμπεριλάβουμε στην βράβευση.

Τηλέφωνα κρατήσεων 2461036480 -6971593083 – 6944685773.
Είσοδος με φαγητό και απεριόριστο ποτό 15 € , παιδικό 8 €.
Διασκεδάζουμε ενισχύοντας τον Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γ. Γραμματέας

Αθανάσιος Λότσιος              Δημήτριος Μπουκάλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.