ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δ.Σ. Εορδαίας να αρνηθεί να συζητήσει την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας για εκδήλωση για τα Ίμια»

Αυτή την περίοδο οι πιο ακραίες ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις επιχειρούν την παλινόρθωση τους και την επανεμφάνισή τους μετά την ήττα της Χρυσής Αυγής, για να συνεχίσουν το εγκληματικό τους έργο.

Αυτή ακριβώς την περίοδο επιχειρείται στην πόλη μας από διάφορες ακροδεξιές παρασυναγωγές η δημιουργία ενός συλλαλητηρίου που θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα, με τα άνω χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας πάντα πατριωτικούς λόγους, όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση επικαλούνται μνημόσυνο για τους πεσόντες στα Ίμια.

Όμως, ο κάθε δημοκρατικός πολίτης στην περιοχή μας ξέρει πως αυτό που θέλουν να προκαλέσουν οι νεοναζιστικές οργανώσεις είναι μια ακόμα εκδήλωση μίσους και διχασμού, όπως αυτές που έγιναν στο παρελθόν με επιθέσεις απέναντι σε πολίτες και βουλευτές του νομού.

Αυτό συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που ολοκληρώνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης.

Σε αυτή τη δημοκρατική και προσφυγική πόλη δεν έχει θέση κανενός είδους φασισμός και καμία συμπεριφορά που μπορεί να τραυματίσει τη δημοκρατία. Γι’ αυτό και χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας να αρνηθεί να συζητήσει την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας.

Στην δημοκρατική και προοδευτική περιοχή μας δεν χωράει κανενός είδος φασισμός!

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

1 Shares

2 σχόλια στο άρθρο “ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δ.Σ. Εορδαίας να αρνηθεί να συζητήσει την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας για εκδήλωση για τα Ίμια»

 1. Εχθρός σας δεν είναι το πολιτικό έκτρωμα που λέγεται Χρυσή Αυγή.

  Είστε συνονθύλευμα από εισαγόμενες ιδεοληψίες και έχετε φλάμπουρο τον μηδενισμό κάθε ποιότητας ζωής που έχει σχέση με πατρίδα, γλώσσα, λαϊκή παράδοση.
  Στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργήθηκε ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ: Anarxikos – Antifa..!!
  Στα σχολικά εγχειρίδια ο πατριωτισμός και φιλοπατρία εκτός διδακτέας ύλης!

  ανένταχτος στο χώρο Αριστεράς.

 2. ΣΥΡΙΖΑ οι …δημοκρατικοί !
  ΤΣΙΠΡΑΣ σε συνέντευξη στο Γαλλικό περιοδικό ΛΕ ΠΟΥΕΝ: «Μερικές φορές είναι απαραίτητο να πάμε ενάντια στην πλειοψηφία», !
  θυμίζει τη φράση που είπε ο Γ.Γκέμπελς (Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ) το 1939: «Δεν είναι απαραίτητο να ακούμε πάντα την πλειοψηφία, γιατί μερικές φορές παρασύρεται».!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.