Σύσκεψη φορέων και σωματείων στην Πτολεμαΐδα – Καταγγελία προς τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας

Αλλαγή τοποθεσίας διεξαγωγής της σύσκεψης φορέων και σωματείων την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 7:00μμ στην Πτολεμαΐδα

Για ακόμη μια φορά καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας που αρνείται με αστείες δικαιολογίες να παραχωρήσει την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας για την διεξαγωγή σύσκεψης για το μέλλον των εργαζομένων και του λαού της περιοχής μας. Είναι τραγικές οι συνέπειες που θα υποστούμε από το κλείσιμο μονάδων και ορυχείων, συνολικά από την απολιγνιτοποίηση. Η στάση του είναι κατ εξακολούθηση τέτοια καθώς εχθρεύεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, τις δημοκρατικές διαδικασίες των σωματείων, έχει μετατρέψει το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας σε γκέτο των μεγαλοεργοδοτών!

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας συμφωνεί πλήρως με την πολιτική της απολιγνιτοποίησης όπως άλλωστε τόσο χρόνια έβαζε πλάτη να περάσει η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και η παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ Α.Ε. Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση που θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι επιδιώκουν να βάλουν εμπόδια και φρένο στους αγώνες που θα αναπτυχθούν. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της περιοχής να τους βάλει το περιθώριο.

Καλούμε τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους των μικρών επαγγελματιών και αγροτών, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους συλλόγους της νεολαίας, τον κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο, νέο και νέα, να μην λείψει κανείς από την σύσκεψη την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:00μμ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΕΕΕΝ)
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΣΕΥΠΕ
ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.