Οι τάσεις των προηγούμενων δεκαετιών που έχουν επιστρέψει δυναμικά



Για όσους ασχολούνται με τη μόδα, γνωρίζουν ότι αυτή συνηθίζει να κάνει κύκλους και πολλές τάσεις που έχουν φορεθεί παλαιότερα να επιστρέφουν δυναμικά. Για αυτό και δε θα πρέπει να πετάτε κανένα ρούχο, αλλά να τα κρατάτε όλα κάπου, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα σας χρειαστούν. Σε συνδυασμό με νέες τάσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε τα τέλεια σύνολα για ξεχωριστές εμφανίσεις. Εμείς λοιπόν έχουμε ξεχωρίσει τις κορυφαίες τάσεις των προηγούμενων δεκαετιών ώστε να επιλέξετε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο και να τις υιοθετήσετε. Ας πάμε να τις δούμε αναλυτικά. 

Την εποχή την οποία διανύουμε μπορείτε ακόμα να φορέσετε το μαγιό σας. Εάν δεν προλάβατε να αποκτήσετε ένα ολόσωμο μαγιό ή ένα μπικίνι με ψηλό κόψιμο, μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχει περίπτωση να έχετε ένα από παλιά. Εάν δεν έχετε, μπορείτε κάλλιστα να το προμηθευτείτε τώρα και να το φορέσετε όσο προλάβετε καθώς και την επόμενη σεζόν. Το στυλ αυτό μαγιό θα αναδείξει τη σιλουέτα σας και θα σας κατατάξει στις πιο καλοντυμένες της παραλίας. 

Το animal print είναι γεγονός ότι φοριέται και πάλι πολύ. Το στυλ αυτό έχει φορεθεί πολύ τη δεκαετία του ’80 και πλέον έχει επανέλθει δυναμικά. Θα το βρείτε σε διάφορα ρούχα και στυλ, ώστε να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο. Για την εποχή που έρχεται ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι ή ένα παλτό είναι τα ιδανικά κομμάτια που θα αναδείξουν το σχέδιο αυτό. 

Τα ψηλόμεσα τζιν είναι ακόμα ένα ενδιαφέρον κομμάτι που έχει επιστρέψει στην γκαρνταρόμπα σας ή θα επιστρέψει σύντομα. Εκτός από πολύ μοδάτα, τα συγκεκριμένα τζιν είναι και πάρα πολύ άνετα, και έτσι μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα όπου και αν είστε. Αναμφίβολα υπερτερούν των χαμηλοκάβαλων τζιν παντελονιών και πρόκειται να τα βρείτε και σε πιο φαρδύ στυλ, κάτι που τα καθιστά ακόμα πιο άνετα. Ανάμεσα στα επώνυμα γυναικεία ρούχα από το Pronomio-Shop.gr είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το ψηλόμεσο τζιν που θα αναδείξει το στυλ σας. 

Δε θα μπορούσαμε φυσικά να μην αναφερθούμε στα ρούχα με βάτες. Τα συγκεκριμένα αποτελούν σήμα κατατεθέν των προηγούμενων δεκαετιών και πλέον θα τα βρείτε σε πολλά καταστήματα. Οι μπλούζες, τα φορέματα, τα σακάκια και τα τζιν μπουφάν είναι μερικά από τα ρούχα τα οποία αναδεικνύονται πλέον με τις βάτες. Δεν έχετε παρά να το τολμήσετε. 

Τα bomber jackets και γενικά τα φουσκωτά μπουφάν είναι ακόμα μία σημαντική τάση που έχει επανέλθει. Τα συγκεκριμένα απευθύνονται και στο ανδρικό κοινό, αφού είναι πολύ μοντέρνα και σίγουρα πρόκειται να αναβαθμίσουν και τα ανδρικά ντυσίματα. Στα επώνυμα ανδρικά ρούχα από το Pronomio-Shop.gr θα βρείτε σίγουρα μερικά από τα πιο στιλάτα μπουφάν, ώστε να πετύχετε ωραίες εμφανίσεις. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.