Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής αποτελεσματικότητας στην Κοζάνη με εισηγητή τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη ΜπουραντάΗ αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης» διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής αποτελεσματικότητας με εισηγητή τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Μπουραντά.

Οι εκπαιδευόμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή μαθαίνοντας κρίσιμες ικανότητες όπως:

• Ικανότητα δημιουργικής λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων

• Ικανότητα προσωπικού σχεδιασμού, εστίασης σε αποτελέσματα και
αξιοποίησης του χρόνου

• Ικανότητα επικοινωνίας και πειθούς

• Ικανότητα συνεχούς μάθησης και προσωπικής βελτίωσης

• Ικανότητα ομαδικής συνεργασίας και ανάπτυξης ανθρωπίνων σχέσεων

Η μεθοδολογία της μάθησης είναι εργαστηριακή με ασκήσεις, ομαδική εργασία, ταινίες, παίγνια, αυτοδιαγνωστικά εργαλεία και οδηγούς προσωπικής βελτίωσης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Νοεμβρίου στην Κοζάνη.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ανέρχεται στα 170€.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το βιβλίο του κ. Δημήτρη Μπουραντά «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό Μάνατζμεντ» χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές με την κυρία Μαριαρένα Πάλλα στο τηλέφωνο 6946792463.
Πληροφορίες επίσης θα παρέχονται στη σελίδα της ΑΜΚΕ στο facebook διεύθυνση https://www.facebook.com/siampanopoulos/.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εισηγητή κύριο Δημήτρη Μπουραντά υπάρχουν στην προσωπική του ιστοσελίδα http://www.bourantas.gr/.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.