Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης για τη φετινή γιορτή μελιού σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29/09/2019 η 3η Γιορτή Μελιού Κοζάνης και την Κυριακή 06/10/2019 η 2η Γιορτή Μελιού Πτολεμαΐδας που διοργάνωσαν ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και τον Δήμο Πτολεμαΐδας αντίστοιχα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διάφορα είδη μελιού που παράγουν οι μελισσοκόμοι της περιοχής, να γνωρίσουν τα υπόλοιπα προϊόντα της κυψέλης (γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη, κερί) καθώς και τα διάφορα σύνθετα προϊόντα που παράγονται από αυτά (παστέλια, κεραλοιφές, σαπούνια κ.α).

Το πρωί και στις δύο γιορτές οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν και έμαθαν για την ζωή των μελισσών μέσα από ομαδικά παιχνίδια από την ομάδα paRty time στην Κοζάνη και από την Μάρθα Μαυρίδου στην Πτολεμαΐδα.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης ευχαριστεί τους Δήμους Κοζάνης και Πτολεμαΐδας αντίστοιχα για την συμβολή τους και την στήριξη των δύο δράσεων. Επίσης ευχαριστεί τους τρεις χορηγούς που συμμετείχαν και διέθεσαν δωρεάν τα προϊόντα τους: Τριαντάφυλλός -Γάλα Ημέρας Λευκάρων στην Κοζάνη, Απαζίδης – τυροκομικά προϊόντα και Κουτρούδης Συμεών – Αρώνια στην Πτολεμαΐδα. Επίσης ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες και ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά.

Με εκτίμηση,

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης
Και ο πρόεδρος
Μεντεσίδης Αιμίλιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.