Ημερίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη σχολική βίαΤην Τετάρτη (09-10-2019) και κατά τις ώρες 18:00 – 20:00΄, στην αίθουσα Κοβεντάρειο του Δήμου Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, με ομιλητές αρμόδιους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Δ.Α. Κοζάνης, στις θεματικές ενότητες :

– Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο (ώρες 18:00 – 18:40) και

– Σχολική Βία/ Διαχωρισμός επιθετικότητας με εκφοβισμό (ώρες 19:00 – 19:40),

η οποία απευθύνεται πρωτίστως σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων της Π.Ε. Κοζάνης, στο αστυνομικό προσωπικό αλλά και στο ευρύτερο κοινό γενικότερα που επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημερίδα.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της τετραήμερης εκστρατείας ενημέρωσης παιδιών και ενηλίκων που θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, από Τετάρτη (9/10/2019) έως Παρασκευή (11/10/2019) στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.