Θ. Καρυπίδης: «Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για το μέλλον της ΔΕΗ, χωρίς πρόσκληση στους Εργαζομένους της, δεν νοείται»



Διαμαρτυρία για την μη πρόσκληση εκπροσώπων εργαζομένων της ΔΕΗ στο Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο της 4ης Οκτωβρίου

Κα Πρόεδρε,

Ενημερώθηκα ότι στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας της 4ης Οκτωβρίου 2019 με βασικό θέμα τις εξελίξεις σχετικά με την ΔΕΗ, δεν εκλήθησαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Σας καλώ να το πράξετε άμεσα.

Στην Δημοκρατία δεν “περισσεύει”κανείς, πόσο μάλλον οι άμεσα θιγόμενοι από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.

Σε περίπτωση που δεν το πράξετε, η παράταξη μας θα αποχωρήσει.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Θεόδωρος Καρυπίδης

Γραφείο Τύπου ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου: Ικανοποίηση για την σημερινή πρόσκληση των εργαζομένων της ΔΕΗ στο Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής, κατόπιν διαμαρτυρία μας.

Mε ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την σημερινή πρόσκληση των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής, από την Πρόεδρο του περιφερειακού Συμβουλίου, κατόπιν της χθεσινής μας διαμαρτυρίας.Η Δημοκρατία απαιτεί σεβασμό στους θεσμούς και μας χρειάζεται όλους χωρίς αποκλεισμούς .

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Θεόδωρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.