Πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη η εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου και έκθεσης φωτογραφιών για τις πλατείες της Ευρώπης και τις ιστορίες τους – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2019 η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή εθνολογίας και ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου κ. Catalin Constantin με τίτλο «Πόλεις Συνοπτικά, Πλατείες της Ευρώπης και οι Ιστορίες τους» μετά από πρόσκληση της Διεθνούς Συνεργασίας για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, «Μέθεξη». Επίσης, στον χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης πραγματοποιήθηκε και ένα μέρος των αεροφωτογραφιών που εμπεριέχονται σε αυτή την έκδοση.

Τοπικοί φωτογράφοι και συλλέκτες της Κοζάνης, παρουσίασαν την ιστορική πορεία της πλατείας της πόλης μέσα από φωτογραφίες του αρχείου τους.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη η εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου και έκθεσης φωτογραφιών για τις πλατείες της Ευρώπης και τις ιστορίες τους – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Το δικό μας το καμάρι δεν συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο και στην έκθεση.
    Υ.Γ τα αγάλματα και ο Σταύρος στον ιστό της σημαίας ποτέ θα μπούνε στην πλατεία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.