Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής και χειρουργικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης



Νιώθουμε έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής και Χειρουργικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, και συγκεκριμένα τους Διευθυντές της παθολογικής και χειρουργικής κλινικής, κ.κ. Αποστολίδη και Χατζημήσιο αντίστοιχα, τον χειρουργό κ. Δουλγεράκη και τους γιατρούς κ. Βάγια, κα Ράνδου, κ. Ντέμο, κ. Πούλιο και κα Κουρκούτα, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του συζύγου και πατέρα μας, Γεωργίου Παπακώστα, παρείχαν υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό, ανθρωπιά και ήθος.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στις νοσηλεύτριες, τις βοηθούς θαλάμου και όλο εν γένει το προσωπικό για την ευγένεια και τη συγκινητική τους συμπαράσταση.

Οικογένεια Παπακώστα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.