Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής και χειρουργικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Νιώθουμε έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής και Χειρουργικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, και συγκεκριμένα τους Διευθυντές της παθολογικής και χειρουργικής κλινικής, κ.κ. Αποστολίδη και Χατζημήσιο αντίστοιχα, τον χειρουργό κ. Δουλγεράκη και τους γιατρούς κ. Βάγια, κα Ράνδου, κ. Ντέμο, κ. Πούλιο και κα Κουρκούτα, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του συζύγου και πατέρα μας, Γεωργίου Παπακώστα, παρείχαν υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό, ανθρωπιά και ήθος.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στις νοσηλεύτριες, τις βοηθούς θαλάμου και όλο εν γένει το προσωπικό για την ευγένεια και τη συγκινητική τους συμπαράσταση.

Οικογένεια Παπακώστα

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

38 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.