Αυτοί είναι οι νέοι Πρόεδροι σε ΔΕΥΑΚ, Κοινωφελή Επιχείρηση, ΔΗΠΕΘΕ, ΟΑΠΝ και Βιβλιοθήκη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Κοβεντάρειου η προγραμματισμένη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης προκειμένου να οριστούν οι νέοι πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου καθώς επίσης και τα διοικητικά τους συμβούλια.

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ θα είναι ο Κώστας Κυτίδης, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης με αντιπρόεδρο την Σταυρούλα Αναστασοπούλου, πρόεδρος του ΟΑΠΝ ο Γιάννης Τσιομπάνος με αντιπρόεδρο τον Ζήση Μάρα, πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο Νίκος Κέφαλος και πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Κοζάνης ο Γιάννης Μυροφορίδης με αντιπρόεδρο την Δήμητρα Τσότσιου.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με δηλώσεις των νέων προέδρων και φωτογραφίες από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Αυτοί είναι οι νέοι Πρόεδροι σε ΔΕΥΑΚ, Κοινωφελή Επιχείρηση, ΔΗΠΕΘΕ, ΟΑΠΝ και Βιβλιοθήκη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Η κερκίδες στο στρατιωτικό ποτέ θα είναι έτοιμες η μεγάλο παράγοντες της ΔΕΗ περιμένουν να τυπώσουν εισιτήρια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.