Vintage ή σύγχρονη κουζίνα; Τι σας ταιριάζει;



Η μόδα συνεχώς αλλάζει όχι μόνο σε ρούχα αλλά και σε έπιπλα! Τα έπιπλα της κουζίνας για παράδειγμα εδώ και αρκετά χρόνια έχουν τάσεις που ακολουθούν όσοι ασχολούνται με το decor και συμβουλεύονται όσοι θέλουν να ανακαινίσουν την κουζίνα τους ή να την φτιάξουν από την αρχή.

Εσείς πως φαντάζεστε την ιδανική κουζίνα; Με vintage αέρα ή με μοντέρνες προσθήκες;

Κλασικές κουζίνες

Με την έννοια κλασικό, φυσικά δεν εννοούμε το παλιομοδίτικο και το μη λειτουργικό, αντιθέτως εννοούμε έναν χώρο γαστρονομίας που έχει πολλά στοιχεία από χαλκό, μπρούτζο, χρυσό ή άσπρο ξύλο, με μεταλλικές βρύσες και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που ταιριάζουν σε αυτό το σκηνικό. 

Το μοντέλο DONA είναι μία κουζίνα που προσφέρει vintage αέρα με πρακτικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις απαιτήσεις ενός σεφ! Ο πάγκος είναι αποτέλεσμα βακελίτη και γρανίτη και παρουσιάζει άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα.

Μοντέρνες κουζίνες

Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν οι κουζίνες με μεταλλικά στοιχεία, γυάλινες λεπτομέρειες, ξύλινες κατασκευές χωρίς φινίρισμα αλλά και βιομηχανικό ύφος που έχει μπει για τα καλά στο προσκήνιο. 

Όσον αφορά το χρώμα, μπορείτε να διαλέξετε μία απόχρωση που σας ταιριάζει, σας ξεκουράζει ή σας τονώνει, ανάλογα με το πόση ώρα ξοδεύετε στην κουζίνα σας. 

Ποιος είπε ότι το ξύλο δεν είναι ένα μοντέρνο υλικό; Η κουζίνα Cometa είναι το τρανταχτό παράδειγμα ότι το ξύλο με τις άσπρες επιφάνειες αποτελεί την must πρόταση για τα μοντέρνα σπίτια που τρέφουν μία αδυναμία στο ξύλο. 

Περισσότερες κουζίνες μοντέρνες και κλασικές θα βρείτε στην ιστοσελίδα με έπιπλα κουζίνας kitchen-style.gr.

Εκτός από έπιπλα κουζίνας θα βρείτε και ντουλάπες για κάθε χώρο του σπιτιού, σε πολύ καλές τιμές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.