Στη μνήμη του αείμνηστου δάσκαλου και προέδρου της κοινότητας Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη ο Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Ρυμνίου 5,5 χλμ. και 1 χλμ.

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ρυμνίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και με την στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, διοργανώνουν τον παραλίμνιο δρόμου 5,5χλμ και μαθητικό αγώνα 1000μέτρων το Σάββατο 21 Σεπτέμβριου 2019.

Ο αγώνας διεξάγεται στη μνήμη του αείμνηστου δάσκαλου και για πολλά χρόνια προέδρου της κοινότητας Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη.

Εκκίνηση-Τερματισμός στην κεντρική πλατεία ΡΥΜΝΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
17:45 Μαθητικός αγώνας 1000μέτρων
18:00 Αγώνας 5,5 χλμ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
α) 5,5χλμ. αγώνας ανώμαλου δρόμου
β)1 χλμ μαθητικός αγώνας

ΕΠΑΘΛΑ
ΚΥΠΕΛΑ για τους 3 πρώτους και τις 3 πρώτες του αγώνα των 5,5χλμ και ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσό , αργυρό, χάλκινο) για τους νικητές/τριες του μαθητικού αγώνα 1000μέτρων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι, καθώς και αθλητές συλλόγων. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό, να είναι σωματικά υγιείς και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη και αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις των διοργανωτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι εγγραφές θα γίνονται στο τηλ. 6974566212 (Σταθόπουλος Τάκης). Επίσης οι δηλώσεις θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα από τις 16:00 έως 17:30.
Σε όλη την διαδρομή του αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.