Το νέο βραβευμένο κατάστημα Candia Strom στην Κοζάνη – Συνέντευξη με τις ιδιοκτήτριες Άννα και Νίκη Δουζένη



Η Candia ιδρύθηκε το 1973 από τους Χαράλαμπο και Εμμανουήλ Βελιβασάκη. Σήμερα, η 2η γενιά, Μιχάλης & Γιώργος Βελιβασάκης συνεχίζει να δημιουργεί με την ίδια αγάπη & αφοσίωση ποιοτικά στρώματα, έχοντας θέσει βασικές προτεραιότητες τις εξαγωγές και την ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό τομέα.

Στην εταιρεία εργάζονται πάνω από 100 άτομα με μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο της επιπλοποιίας. Η παραγωγική της δυνατότητα ξεπερνά τα 120.000 στρώματα ετησίως, ενώ ο μηχανολογικός της εξοπλισμός είναι από τους πιο σύγχρονους στην Ελλάδα. Σήμερα, η Candia βρίσκεται σε 13 χώρες σε Ευρώπη & Ασία με συνολικά 44 σημεία πώλησης.

Η CANDIA είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε τα χειροποίητα στρώματα BODYFIX το 1983. Στα στρώματα ενσωματώνεται η παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, όπου η επεξεργασία των υφασμάτων γίνεται με λάδι ελιάς προσφέροντας σε αυτά φυσική αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Η πολύπλοκη κατασκευή ενός BODYFIX απαιτεί έως και 24 ώρες και γίνεται αποκλειστικά από ειδικευμένους τεχνίτες.

Το κατάστημα της Κοζάνης έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με το νέο διπλά βραβευμένο concept, για την καινοτόμο αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση του καθώς και για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη. Η σχεδιαστική προσέγγιση λοιπόν, βασίστηκε στις αξίες που γεννά ο τόπος της Μεσογείου, τις ίδιες αξίες που πλαισιώνουν τη νέα εικόνα της CANDIA.

Οι ιδιοκτήτριες του καταστήματος της Κοζάνης κα. Άννα και Νίκη Δουζένη μίλησαν στο KOZANILIFE.GR για την εταιρία Candia και την φιλοσοφία των προϊόντων.

– Γιατί επιλέξατε να ανοίξετε ένα κατάστημα Candia;
Στόχος μας είναι να διαθέσουμε στην αγορά της Κοζάνης τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της ελληνικής αγοράς που αφορούν τον ύπνο, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή μας στην αγορά της Κοζάνης ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας για ποιοτικά προϊόντα. Εξάλλου η τριαντάχρονη παρουσία μας στο χώρο το αποδεικνύει.

– Που βασίζεται η φιλοσοφία των προϊόντων σας;
Μέσα από την υπόσχεση ”WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN”, η CANDIA παρακινεί τον καταναλωτή να ξυπνήσει, να ανακαλύψει, να δημιουργήσει και να ζήσει νέες εμπειρίες, γνωρίζοντας ότι το μυστικό του καλού ύπνου βρίσκεται στο κίνητρο που δίνουμε στον εαυτό μας για να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα! Θα ξυπνήσουμε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι μόνο όταν νιώθουμε ότι θα σηκωθούμε από το κρεβάτι μας για κάτι για το οποίο αξίζει να αφήσουμε τον ύπνο μας!

– Πόσο έχει διαφοροποιηθεί το κοινό τα τελευταία χρόνια;
Πάρα πολύ! Το κοινό έχει αντιληφθεί πλέον ότι ο ύπνος είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά και γι αυτό πριν την αγορά προϊόντων ύπνου όπως ενός στρώματος, θα προχωρήσει πρώτα σε εκτεταμένη έρευνα αγοράς. Θα επισκεφτεί ένα κατάστημα, θα ρωτήσει, θα δοκιμάσει, θα ψάξει πολύ για να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει πραγματικά στις ανάγκες του. Θα θελήσει να μάθει για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, την προέλευσή τους, τον τρόπο επεξεργασίας τους ακόμα για τις τεχνικές κατασκευής , αν αυτές είναι φιλικές προς το ανθρώπινο σώμα.

– Τι είναι αυτό που καθορίζει τις αλλαγές στον κλάδο σας;
Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής έχουν επιβάλλει βιομηχανοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες με αποτέλεσμα, συχνά, τα αγαθά που παράγονται με αυτόν τον τρόπο να υστερούν σε ποιότητα σε σχέση π.χ. με τα χειροποίητα. Η CANDIA πιστή στη φιλοσοφία της να χαρίζει σε όλους ποιοτικό ύπνο που σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο, χρησιμοποιεί μόνο υψηλών προδιαγραφών τεχνικές και πάθος για τελειότητα ώστε να κατασκευάζει για όλους στρώματα ανώτερης ποιότητας και αισθητικής!

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.