Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης στις εκδηλώσεις Φανούρεια 2019 στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης



Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα ,της Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού Θεσσαλονίκης και του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Η Βαλμάδα ¨ παραβρέθηκε με την χορευτική του ομάδα στην εκδήλωση ΦΑΝΟΥΡΕΙΑ 2019 την Κυριακή 25 Αυγούστου ,στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου της Κοινότητας και χόρεψε Γρεβενιώτικους χορούς με την συνοδεία της ορχήστρας του Φώτη Καραβιώτη στο Κλαρίνο και στο τραγούδι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομάδα μοντέρνου χορού ART OF DANCE και εν συνεχεία οι χορευτικές ομάδες : Μεταξάδες Έβρου , Πολιτιστικός Λαογραφικός Οργανισμός Καλαρρυτών, Θρακιώτικος Σύλλογος Ασβεστάδων , Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ¨Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ και ο Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που ελπίζουμε ν’ αποζημιώθηκαν απ’ την εμφάνιση του χορευτικού μας καθώς και από την ορχήστρα που κράτησε ζωντανό το γλέντι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση ,τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την πολύ ζεστή φιλοξενία.

Και εις άλλα με υγεία.

O Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος                   Μπουκάλης Δημήτριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.