Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή στο Δήμο Βοΐου – Βίντεο από όλη την τελετή



Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Βοΐου την Κυριακή 25 Αυγούστου στο Βουδούρειο πολιτιστικό κέντρο Σιάτιστας.

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου, των Βουλευτών Αμανατίδη, Παπαδόπουλου, Κωνσταντινίδη και Βρυζίδου, των Δημάρχων Σερβίων Ελευθερίου και Βελβεντού Στεργίου του εκπροσώπου της ανώτατης φρουράς Κοζάνης, συνταγματάρχη Ιωαννίδη Αλέξανδρου, του Αστυνομικού υποδ/ντή ΠΔΜ Ζήκα Θωμά και του Αστυνομικού δ/ντή Κοζάνης Διόγκαρη Σπυρίδωνα, πραγματοποιήθηκε, όπως ορίζει το τελετουργικό η ορκωμοσία με θρησκευτικό όρκο, του Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή και της πλειονότητας των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Με πολιτικό όρκο ανέλαβαν καθήκοντα οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Λαΐκής Συσπείρωσης, Μ.Καραμπατζιάς, Γιγαντίδης, Αγάντας και Γκέσος.

Οι επικεφαλής των συνδυασμών έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την επόμενη τετραετία, μιλώντας για συνεργασία και προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου.

Ακολούθησε κέρασμα στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού κέντρου.

Δείτε το βίντεο από τον siera-fm.gr:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.