Συγχαρητήριο στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων στο Τόκιο



Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης συγχαίρει τους αθλητές μας Θεόδωρο Λαπίκωφ και Γιώργο Μακρυγιάννη για την συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στο Τόκιο από 7 έως 11 Αυγούστου.

Ο Θεόδωρος Λαπίκωφ με το πλήρωμα της τετρακώπου χωρίς πηδαλιούχο κατέλαβε την πέμπτη θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Ο Γιώργος Μακρυγιάννης με το πλήρωμα της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο αγωνίστηκε στον μικρό τελικό και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης περήφανη και συγκινημένη για την παρουσία και τις διακρίσεις των αθλητών της στην μεγαλύτερη διοργάνωση του κωπηλατικού κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο, εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία και στις σπουδές τους.

Το γεγονός πως δύο από τους συνολικά οκτώ εφήβους απ’ όλη την Ελλάδα που στελέχωσαν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα προέρχονται από το σωματείο μας, μάς γεμίζει περηφάνια και αποδεικνύει πως με σκληρή δουλειά, θέληση και αφοσίωση μπορείς να φτάσεις στην κορυφή.

Καλή συνέχεια στον Θεόδωρο Λαπίκωφ που οι υποχρεώσεις του στην Εθνική Ομάδα συνεχίζονται, καθώς το πλήρωμα της τετρακώπου εφήβων θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23( κάτω των 23ων χρονών) 2019 που θα διεξαχθεί στη λίμνη των Ιωαννίνων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Καλή συνέχεια και στον Γιώργο Μακρυγιάννη που μαζί με τον Θεόδωρο Λαπίκωφ έχουν ήδη προκριθεί για να πάρουν μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες Κωπηλασίας 2019 που θα διεξαχθούν στο Βελιγράδι-Σερβία στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.